- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #59.841
okudummmmKızlar gitmeden yazayım,megin lahmacunundan kesinlikle yapın,pişman olmazsınız,süper,tuzsuz okumuyosun di mi
meg bilmeyenler bile anladı nerde olduğunu alaskanin
hic utanmiyosun dimi özoBizde en çok biberli ekmek, içli köfte, künefe, döneri ve tepsi kebabı dahaaa cook var tabikide bunlar meşhur canım mezelerimizde var enn leziz olanlar
Bu kahvaltı kaçmazdı
Kız bu muhabbetler şimdi mi yapılır,bende çok doluyum bu konuda,yidiler gül gibin kızın başınıDayana'yı çok severdim,başını yediler kadının
MeeegDediiiğm gahırlanma sen. Her ni kadan asilzade Margırıt olsam dağ küfüre gelemem.
Tuttum kafasındaki sahte imitasyon tacı aldımmm... Aldım gaffama dakdım. Heh işte o gün bugündür İnkiltere kıralıçası benimmm:))
Çok geçmiş olsun canım. Öksürük fena yaa tereyağlı pekmez dene canım çok iyi gelecektircocuk oksuruyordu da ne o uyuyabildi nede ben :/
Çok teşekkür ederim canım evet aynen bugün başladım tekrardanÇabuk aldıysan çabuk verirsin canım,ben senin azmine hayranım,sporunu her şeyi nasıl da eksiksiz yapmıştın.Yine yaparsın ben sana güveniyorum
Bebikommm iyimisinnnÇok teşekkür ederim canım evet aynen bugün başladım tekrardan
Hepsi dayananın suçuAllah cezanızı vermesin bu nee be 30 sayfa resmennyine kizdirdiniz beni kimden başlıyim siz deyin bakim
Ama arkidişime yardım ediyordumokudummmm
meg bilmeyenler bile anladı nerde olduğunu alaskanin
hic utanmiyosun dimi özobana bunu yapmayacaktın
Bak @tuzsuz_ruh um megim hep konuşmuş5973'ten itibaren kıralıça Elizabetgillen olan hatıralarım yer almaktadır,okuyunus lütfin
Çok şükür canım iyiyim. Griptim bayadır geçti sayılır hafif öksürük kaldı.Bebikommm iyimisinnn
M M e g cabuk burayaaaaaa gelllllBak @tuzsuz_ruh um megim hep konuşmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?