- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #59.801
Zorla kendini övdürüyor graliçeBak küfür mü edion kıralıçana söğ söğ sörrrey dime banna..
Niysem.. Seni sarayıma aldırtıyom,asalet dersleri aldırtçem sana:))
Bak bene,şaheser bişeyim demi len
Kingimi arıyom ama beni gören asaletimden olsa gerek anında kaçıyo yanımdan yaw laaaŞaheser senin ikinci adın may kuintemam geliyom derslere başlayalım heman :))
Davul zurna ve sarhoş bağırışlarıNöğ panik nöğ stres
Kingler köpeen olsun,elini sallasan ellisiKingimi arıyom ama beni gören asaletimden olsa gerek anında kaçıyo yanımdan yaw laaa
Tamam sen de gel bakingım sarağyıma mademZorla kendini övdürüyor graliçe
Halbuki bir bakışı yeter
Üst kat komşun pavyoncu mu ? Pis insanlar ya ayıp bu saatte heleDavul zurna ve sarhoş bağırışları
Kingimi bulamazsam ne annadım bu taçtan saraydan.. Söğ söğ faaaağlara gidecem o zaman..Kingler köpeen olsun,elini sallasan ellisi
Kinglerin kingini bulcaz sana,dont panic kuinKingimi bulamazsam ne annadım bu taçtan saraydan.. Söğ söğ faaaağlara gidecem o zaman..
Yan komşuymuş ya baktım anlamadım bende yok değiller ama ne bileyimÜst kat komşun pavyoncu mu ? Pis insanlar ya ayıp bu saatte hele
AhahahaGeçmiş olsun bize
Rezillik,kimse bişi demiyor mu ?Yan komşuymuş ya baktım anlamadım bende yok değiller ama ne bileyim
Sakin bir mahalle aslında.
İlk defa oluyor böyle gerçi daha taşınalı 1 ay olacak
Geçmiş olsun bize
Alıcınızın ayarlarıynan oynağmayınıs..Burda okuduklarınız tamamen hayal ürünüdür ahahhahhahaha
Hiç bilmiyorum deseler şimdiye sesleri kesilirdiRezillik,kimse bişi demiyor mu ?
Allah kolaylık versin canım valla.Hiç bilmiyorum deseler şimdiye sesleri kesilirdi
3 katlı benim oturduğum ev ve hepimizin çocukları var. Yoksa sorun değil de işte pislikler birde 2 den sonra başladılar
Eşim olsa şimdiye sustururdu onları da çalışıyor.Allah kolaylık versin canım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?