- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.794
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.041
Napıveremaz biraz iyileştim
sen ne yaptın
:d
Gece uyumuyorum bensen buradasın ya gülüm
napıyosun bakiyimm
Hoşbulduk canım,alıntılanmıyor bir türlü,nedenseben yoktum o zaman da =)
hoşgeldin denizim yosunum..
İyi geceler canım :)anam kımıl kımıl ne guzelmıs oyle JanJanlınerden bulursun byle seylerı kuzum senınde gecen guzel gecsın ınsallah tesekkur ederım :)
Hepınıze ıyı geceler kızlar
ya mesajın gittiği hiç belli olmuyo bazen obabaşım,ben de tekrar atınca sonuç brezilya dizisiSağlam olsun diye çift mi yazıyon
ya mesajın gittiği hiç belli olmuyo bazen obabaşım,ben de tekrar atınca sonuç brezilya dizisiSağlam olsun diye çift mi yazıyon
Olsun sağlam olsunya mesajın gittiği hiç belli olmuyo bazen obabaşım,ben de tekrar atınca sonuç brezilya dizisi
Gece uyumuyorum benuykuyla aram yok napayim mutfaktayim kendime bir seyler hazirlayacagim yemekk icin. Sen napiyorsun kuzumm?? ^^
anam kımıl kımıl ne guzelmıs oyle JanJanlınerden bulursun byle seylerı kuzum senınde gecen guzel gecsın ınsallah tesekkur ederım :)
Hepınıze ıyı geceler kızlar
Napıveremçok şükür,yağmurun sesini dinliyorum
Bende seviyorum :) huzurlu huzurluoh en güzeli
yağmurun sesini severim
Huzur hanımım iyi geceler
Gece gece ne yiyin bakameGece uyumuyorum benuykuyla aram yok napayim mutfaktayim kendime bir seyler hazirlayacagim yemekk icin. Sen napiyorsun kuzumm?? ^^
ya mesajın gittiği hiç belli olmuyo bazen obabaşım,ben de tekrar atınca sonuç brezilya dizisi
ya mesajın gittiği hiç belli olmuyo bazen obabaşım,ben de tekrar atınca sonuç brezilya dizisi
İşte aynen böyle
Slm millet
Huzur hanımım iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?