- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.121
İğne zaten sorunHiç korkmadığım tek şey. Sadece totomu kaldırıp gitmek zor gelir..
Kaç tane dişimde dolgu var hatırlamıyorum bile.. 4 diş de çekildiydi. Hatta bi tanesi yarılıp kesilip dikilip çekilmişti.
İğneyi yaptıktan sonra dişçi,çenemi çekse duymuyom ki..
Eline sağlık Minikim.Aksam üzeri yapmıştım meg bazlama şimdi herkesler uyuyor sıcak sıcak yedi kuzular :)
İşte tam o dediğinden cerrahi çekim yapılacak meg çok korkuyorum daha önce iki çekim yapıldı ama dikis dekan yoktuHiç korkmadığım tek şey. Sadece totomu kaldırıp gitmek zor gelir..
Kaç tane dişimde dolgu var hatırlamıyorum bile.. 4 diş de çekildiydi. Hatta bi tanesi yarılıp kesilip dikilip çekilmişti.
İğneyi yaptıktan sonra dişçi,çenemi çekse duymuyom ki..
Onun öncesinde donduruyolar ya fısfıslaİğne zaten sorun
Bir kere kadın dişçiye denl geldim.o kadar acıttı ki o günden beri korkuyorum çok.Onun öncesinde donduruyolar ya fısfısla
Denk*Bir kere kadın dişçiye denl geldim.o kadar acıttı ki o günden beri korkuyorum çok.
Bak yarın diş işi bittikten sonra gel,1 gr acımayacak. Söyleyecen burda ne korkmuşum diyeİşte tam o dediğinden cerrahi çekim yapılacak meg çok korkuyorum daha önce iki çekim yapıldı ama dikis dekan yoktu
Gerçi normal doğum yapıp çatır çatır dikilen ben bundan ne diye korkuyorsam
Ben hep tarif bakarım ama hiç uygulamam hep göz kararıdır bendeEline sağlık Minikim.
Tarif ölçü versene bana bazlamanın. Malum ev gadınıyım artık,sıkıntıdan bişiler yapıyorum devamlı
Çocuklarım kanal tedavisi oldu duyduğum kadarıyla dış uygulamasında en zoru oymuş çocuklar bile dayandı diyorum içimdenBak yarın diş işi bittikten sonra gel,1 gr acımayacak. Söyleyecen burda ne korkmuşum diye
Meraklılar nolcak
Ama Yosun kokulum bilmiiişşş
Sabah için pattisli kıymalı börek yaptıydımdı
Bu arada o saatlerde burda olmayanlar napıyolardı ben de merak ettim şimdik bak
Bildim dimiBen biliyodum,oymakbaşı meg tirbiyisiz bişii yapmaz
Kokusu geldi burnuma misssBen hep tarif bakarım ama hiç uygulamam hep göz kararıdır bende
Şu tek kullanımlık mayaları iki seferde kullanıyorum 6-7 bardak una kullanıyorum dur aşağı yukarı
Önemli olan mayayi ılık suda eritmek ve hamuru ılık suyla yogurnak
Elinden sıyrılan kadar hamur yoguracaksin ne kadar yogurursan o kadar güzel oluyor
Biraz dinlendir hamur iki katı oluyor nerdeyse sonra bı dolu kepçe kadar hamuru al beze yap elininle iki patpat et duzle pişir tavada missss
Beceririm bunu evetBen hep tarif bakarım ama hiç uygulamam hep göz kararıdır bende
Şu tek kullanımlık mayaları iki seferde kullanıyorum 6-7 bardak una kullanıyorum dur aşağı yukarı
Önemli olan mayayi ılık suda eritmek ve hamuru ılık suyla yogurnak
Elinden sıyrılan kadar hamur yoguracaksin ne kadar yogurursan o kadar güzel oluyor
Biraz dinlendir hamur iki katı oluyor nerdeyse sonra bı dolu kepçe kadar hamuru al beze yap elininle iki patpat et duzle pişir tavada missss
Bildim dimi
İnshallah ağrısız,sızısız atlatırsın canım :)Çocuklarım kanal tedavisi oldu duyduğum kadarıyla dış uygulamasında en zoru oymuş çocuklar bile dayandı diyorum içimden
Türk kadınının hakkından gelemeyecegi iş yoktur yapamam yok tembel olan yapamaz :)Beceririm bunu evetYaparım zati hamır aşı..
sağol minikim
Sagil cnm sen nasıl oldun bu ara iyi mi bacağınİnshallah ağrısız,sızısız atlatırsın canım :)
Sende sağol canımSagil cnm sen nasıl oldun bu ara iyi mi bacağın
Eskidenmiş o 20'lik çektirmek/kanal tedavisi yaptırmak zorluğu.Çocuklarım kanal tedavisi oldu duyduğum kadarıyla dış uygulamasında en zoru oymuş çocuklar bile dayandı diyorum içimden
Sinirler alınırken için kötü olmadı mı ?Eskidenmiş o 20'lik çektirmek/kanal tedavisi yaptırmak zorluğu.
Şimdi hiiiçbişey duymuyosun. Alaskaya gelmeden önce kanal tedavisi yaptırdım. Sıfır acı/his..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?