Yafrukurtlar toplanıyor :)))

İğne zaten sorun

İşte tam o dediğinden cerrahi çekim yapılacak meg çok korkuyorum daha önce iki çekim yapıldı ama dikis dekan yoktu

Gerçi normal doğum yapıp çatır çatır dikilen ben bundan ne diye korkuyorsam

İşte tam o dediğinden cerrahi çekim yapılacak meg çok korkuyorum daha önce iki çekim yapıldı ama dikis dekan yoktu

Gerçi normal doğum yapıp çatır çatır dikilen ben bundan ne diye korkuyorsam
Bak yarın diş işi bittikten sonra gel,1 gr acımayacak. Söyleyecen burda ne korkmuşum diye

Eline sağlık Minikim.
Tarif ölçü versene bana bazlamanın. Malum ev gadınıyım artık,sıkıntıdan bişiler yapıyorum devamlı
Ben hep tarif bakarım ama hiç uygulamam hep göz kararıdır bende
Şu tek kullanımlık mayaları iki seferde kullanıyorum 6-7 bardak una kullanıyorum dur aşağı yukarı

Önemli olan mayayi ılık suda eritmek ve hamuru ılık suyla yogurnak

Elinden sıyrılan kadar hamur yoguracaksin ne kadar yogurursan o kadar güzel oluyor

Biraz dinlendir hamur iki katı oluyor nerdeyse sonra bı dolu kepçe kadar hamuru al beze yap elininle iki patpat et duzle pişir tavada missss

Bak yarın diş işi bittikten sonra gel,1 gr acımayacak. Söyleyecen burda ne korkmuşum diye
Çocuklarım kanal tedavisi oldu duyduğum kadarıyla dış uygulamasında en zoru oymuş çocuklar bile dayandı diyorum içimden

Kokusu geldi burnuma misss

Beceririm bunu evetYaparım zati hamır aşı..
sağol minikim

Çocuklarım kanal tedavisi oldu duyduğum kadarıyla dış uygulamasında en zoru oymuş çocuklar bile dayandı diyorum içimden
Eskidenmiş o 20'lik çektirmek/kanal tedavisi yaptırmak zorluğu.
Şimdi hiiiçbişey duymuyosun. Alaska'ya gelmeden önce kanal tedavisi yaptırdım. Sıfır acı/his..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…