- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.161
Kadevdaşım
İns hadi yaaaO da eskidenmiş canım.. Gör bak
Abla buda beni tersleyecekti fırsat vermedimVallahi miniğim,korkutmayayım ama,doktoru iyi araştır.Bizim bir doktorumuz vardı,eli öyle hafifki,ciğerini sökse duymazsın.Çocukların çekimleri vardı,o da ileri tarih verince burada diş hastanesi var,ona götürdüm.Doktorlar mumyalanmamış ama onlarla yaş.Sesini çıkarana çıkışıyor bir de.
Koşup doktoru değiştirdim,yoksa çocukların onca yılda kazandırdığım cesaretleri yok olup gidecekti
Noluyoruz kzzzinsan bir sorar bu nereye gidiyor neye sinirlendin diye len biriniz merak edeydi bari.
Hiççççç umrunuzda olmamış........
O zamannnnnnn ne diyoruz
Hepinize iyi geceler.....
Varlığı bişey ifade etmeyenin yokluğu da etmezmiş....
Haydaainsan bir sorar bu nereye gidiyor neye sinirlendin diye len biriniz merak edeydi bari.
O zamannnnnnn ne diyoruz
insan bir sorar bu nereye gidiyor neye sinirlendin diye len biriniz merak edeydi bari.
O zamannnnnnn ne diyoruz
Çocuklarla uğraşıyorum dedin ya. Oğlan sinir etti.kızı uyutmaya çalışıyorum dedininsan bir sorar bu nereye gidiyor neye sinirlendin diye len biriniz merak edeydi bari.
O zamannnnnnn ne diyoruz
Veeee karşımızdaaaa Tripliiiiiiii
Kızım sen demedin mi Ece'yi sallıyorum uyumuyo bi türlü,oğlan da deli deli tepemde dolaşıyo. Ben şunları halledeyim gelirim galiba sanırım diyerekten aaaa
Bunların hafıza kuvvetli bacım :)Çocuklarla uğraşıyorum dedin ya. Oğlan sinir etti.kızı uyutmaya çalışıyorum dedin
Nerde sinirlendin meleğim,o kadar güzel ve tatlısın ki,kızdığını anlamadık bileinsan bir sorar bu nereye gidiyor neye sinirlendin diye len biriniz merak edeydi bari.
O zamannnnnnn ne diyoruz
Biz unutmaz çuçuklavız ayvıcana da peltekizBunların hafıza kuvvetli bacım :)
Öyle yazdı,acelesi var,başı kalabalık dye bir şey yazmadım. Ne bileyim.Bunların hafıza kuvvetli bacım :)
Sağol kuzummmYarasın,afiyet olsun
Yaşasın peltek kavdeşliğiBiz unutmaz çuçuklavız ayvıcana da peltekiz
Trollu tripBayadır trip atmıyordum
Birde toplu atayım dedim hepinize
OOOO doğuştan tripliydiiiiBayadır trip atmıyordum
Birde toplu atayım dedim hepinize
Sağol kuzummm
Sağol canımın iciOhhh afiyet olsun şifa olsun
AllaaaammmmNerde sinirlendin meleğim,o kadar güzel ve tatlısın ki,kızdığını anlamadık bile
Korkma kuzum benimki bile çok kısa sürdü korkulacak bisey degikSağ çıktığım sürece burdayım ins yarın korkuyorum duş çekimin var 20 lik cekilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?