- 8 Nisan 2017
- 57.428
- 309.225
- 698
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.141
Ben devlette yaptircam amaEskidenmiş o 20'lik çektirmek/kanal tedavisi yaptırmak zorluğu.
Şimdi hiiiçbişey duymuyosun. Alaskaya gelmeden önce kanal tedavisi yaptırdım. Sıfır acı/his..
Duymuyom hiçççbişey..Hayalleniyom bol bol can sıkıntısındanSinirler alınırken için kötü olmadı mı ?
Ayyy :))Duymuyom hiçççbişey..Hayalleniyom bol bol can sıkıntısından
Hayallevini yivimDuymuyom hiçççbişey..Hayalleniyom bol bol can sıkıntısından
Tamam mı miniğimAyyy :))
Bende de var o sorun,doktor gelip arıyor hattaAma kan aldırmak deyince..... Orda dur işteDamarlarım iki kolumda da çok ince hep ama heeppp patlatıyolar damarımı. Bi de diğer koldan deneyelim,bu damar patladı lafını her zaman duyarım..
Kolumu uzattığım her sağlık görevlisi siritir ohh be diye damarlarim o lastiği takmadan bile belirgin ve bı anda dolar tüpler Kızılay her ay msj atıyor gene malum emziriyorum doğum dan dolayı toparlanamadim daha devam etcem vermwyeAma kan aldırmak deyince..... Orda dur işteDamarlarım iki kolumda da çok ince hep ama heeppp patlatıyolar damarımı. Bi de diğer koldan deneyelim,bu damar patladı lafını her zaman duyarım..
İns yarın yazarım size nasılsa konusamicakmisim bol bol yazarım :))Tamam mı miniğimYorma kalbini.. Bişi olmıycak Allahın izniyle..
Morluklarım en az 2 hafta kalırKolumu uzattığım her sağlık görevlisi siritir ohh be diye damarlarim o lastiği takmadan bile belirgin ve bı anda dolar tüpler Kızılay her ay msj atıyor gene malum emziriyorum doğum dan dolayı toparlanamadim daha devam etcem vermwye
Hayırlı geceler canimmmmmm ❤
Aynen offMosmor olur kollarım hep
O da eskidenmiş canım.. Gör bakİns yarın yazarım size nasılsa konusamicakmisim bol bol yazarım :))
Vallahi miniğim,korkutmayayım ama,doktoru iyi araştır.Bizim bir doktorumuz vardı,eli öyle hafifki,ciğerini sökse duymazsın.Çocukların çekimleri vardı,o da ileri tarih verince burada diş hastanesi var,ona götürdüm.Doktorlar mumyalanmamış ama onlarla yaş.Sesini çıkarana çıkışıyor bir de.Ben devlette yaptircam ama
Bende çok pis bı huy var gideceğim doktorun öz geçmişini varsa hakkında yorumlarını okuyorum bu gideceğim bı yıllık görev yapıyormuş
SeyyyEtiket olmasa gelmiyorsun obaya
İnshallah sorunsuz oldu yazarsın ,rahatlarız biz de :)İns yarın yazarım size nasılsa konusamicakmisim bol bol yazarım :))
AynenMorluklarım en az 2 hafta kalıro derece kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?