Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Eskidenmiş o 20'lik çektirmek/kanal tedavisi yaptırmak zorluğu.
Şimdi hiiiçbişey duymuyosun. Alaskaya gelmeden önce kanal tedavisi yaptırdım. Sıfır acı/his..
Ben devlette yaptircam ama

Bende çok pis bı huy var gideceğim doktorun öz geçmişini varsa hakkında yorumlarını okuyorum bu gideceğim bı yıllık görev yapıyormuş

Ama kan aldırmak deyince..... Orda dur işteDamarlarım iki kolumda da çok ince hep ama heeppp patlatıyolar damarımı. ''Bi de diğer koldan deneyelim,bu damar patladı'' lafını her zaman duyarım..

Ama kan aldırmak deyince..... Orda dur işteDamarlarım iki kolumda da çok ince hep ama heeppp patlatıyolar damarımı. Bi de diğer koldan deneyelim,bu damar patladı lafını her zaman duyarım..
Kolumu uzattığım her sağlık görevlisi siritir ohh be diye damarlarim o lastiği takmadan bile belirgin ve bı anda dolar tüpler Kızılay her ay msj atıyor gene malum emziriyorum doğum dan dolayı toparlanamadim daha devam etcem vermwye

Morluklarım en az 2 hafta kalır o derece kötü

Ben devlette yaptircam ama

Bende çok pis bı huy var gideceğim doktorun öz geçmişini varsa hakkında yorumlarını okuyorum bu gideceğim bı yıllık görev yapıyormuş
Vallahi miniğim,korkutmayayım ama,doktoru iyi araştır.Bizim bir doktorumuz vardı,eli öyle hafifki,ciğerini sökse duymazsın.Çocukların çekimleri vardı,o da ileri tarih verince burada diş hastanesi var,ona götürdüm.Doktorlar mumyalanmamış ama onlarla yaş.Sesini çıkarana çıkışıyor bir de.
Koşup doktoru değiştirdim,yoksa çocukların onca yılda kazandırdığım cesaretleri yok olup gidecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…