- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.681
Yürümeye başladık biz:))Aleykümselam canım.nerelerdesinn?
Bende diyorum nerde bu kız :) çok şükür canım bu günümüzeYürümeye başladık biz:))
Canim çıkıyor eğer; ))
Sen nasılsın bakammmm
Oy marlam profil resmin şu an ayni ben:)))selammm
Nisan olsa nerden bileceklerki cokmu zor yeni hesap avmak farklı telleOnu bunu boşver bak ne diycemsordum ben o şüpheli üye vardı ya, Nisan değilmiş o
Himm kimmis pekiOnu bunu boşver bak ne diycemsordum ben o şüpheli üye vardı ya, Nisan değilmiş o
Tam kk ya giriyorum hop gidiyorlar kendileri:)Bende diyorum nerde bu kız :) çok şükür canım bu günümüze
Söylemem dedi,zaten sormuyorum dedimHimm kimmis peki
Paytak paytak oyy kurbann yaTam kk ya giriyorum hop gidiyorlar kendileri:)
Sonra bi iki adım pat yere:)))
Oy ben dışarıya yürüyüşe çıkıyorsun sandımTam kk ya giriyorum hop gidiyorlar kendileri:)
Sonra bi iki adım pat yere:)))
Söylemem dedi,zaten sormuyorum dedimama eskilerden,1 günde nick değiştirme uzmanı olup,pro oldu falan
Elimden de tutmuyorlar pek asabiyiz:))))Paytak paytak oyy kurbann ya
Valla değil dedi .tamam dedimOy marlam profil resmin şu an ayni ben:)))
Nisan olsa nerden bileceklerki cokmu zor yeni hesap avmak farklı telle
Ona daha uzuuuuun seneler var yaa:))Oy ben dışarıya yürüyüşe çıkıyorsun sandımoyy minnaklara mashallah
Ben dün ikisi erkek üye konu açmış, birininde erkek olduğundan şüphelenip kibledim ama geri dönüş bile yapmadılarValla değil dedi .tamam dedimdeğil tabii.gayet kolay yani
Ikizler miElimden de tutmuyorlar pek asabiyiz:))))
Yok yani sen ve bir kaç kankiton . Spor olsun diye :) kuzular aklıma gelmedi hiç ❤ iyi diyorum bir anda değişiyor. İyi olacak yakında inshallah canımOna daha uzuuuuun seneler var yaa:))
Sağol canimmm♥♥
Sen nasıl oldun daha iyi misin
Dünküler iğrençtiBen dün ikisi erkek üye konu açmış, birininde erkek olduğundan şüphelenip kibledim ama geri dönüş bile yapmadılar
Ikizler:))Ikizler mi
Maşallah canin sana daha da iyi olacaksın inşallah♥Yok yani sen ve bir kaç kankiton . Spor olsun diye :) kuzular aklıma gelmedi hiç ❤ iyi diyorum bir anda değişiyor. İyi olacak yakında inshallah canım
Onlardan sonra birisi 16 yıldır evliyim dul biriyle evlendim sakin evlenmeyin bla bla sacmalafiDünküler iğrençtitiksindim
Dunki konular cidden igrencti agir sapiklardiDünküler iğrençtitiksindim
Amin canım ❤ o konuyu silmişler,erkekti herhalde yazanIkizler:))
Maşallah canin sana daha da iyi olacaksın inşallah♥
Onlardan sonra birisi 16 yıldır evliyim dul biriyle evlendim sakin evlenmeyin bla bla sacmalafi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?