- 23 Aralık 2012
- 7.922
- 53.073
- 748
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.701
Maasallah canim ya allah bagislasin ikiz cok isterdim kismet olmadiIkizler:))
Maşallah canin sana daha da iyi olacaksın inşallah♥
Onlardan sonra birisi 16 yıldır evliyim dul biriyle evlendim sakin evlenmeyin bla bla sacmalafi
Iyiki silmisler yaa öggAmin canım ❤ o konuyu silmişler,erkekti herhalde yazan
Bir dahakine olur inşallah; ))Maasallah canim ya allah bagislasin ikiz cok isterdim kismet olmadi
AynenDunki konular cidden igrencti agir sapiklardi
Kız meg de kalemiti ceynin donlarından var,paçası dantelli,vardır onda@tuzsuz_ruh orecekti bi tane ama bitti mi acep?horul horul uyuyor dunya yansa haberi yok napcam ben simdi meg vermez bana don mon Akaba ya verdi geçen.
Kafa buluyorlar akillarinca sapiklarAynenpatlayasıcalar
Nefret geldi sapıklardanKafa buluyorlar akillarinca sapiklar
Kis gunu isitmaz ki onlarKız meg de kalemiti ceynin donlarından var,paçası dantelli,vardır onda
Leoparlı mıKız meg de kalemiti ceynin donlarından var,paçası dantelli,vardır onda
Aynen sok oldum okuyunca hemen kibledimNefret geldi sapıklardan
Benim de bünyem kaldırmadıAynen sok oldum okuyunca hemen kibledim
Bi kere daha olmuştu böyle medine ydi adıBenim de bünyem kaldırmadıhiç o kadar açık,seçik sapık görmedim . İlk oldu
LeoparliymisLeoparlı mı
Çok rahatsız ediyor beni o tarz konuşmalar. Eşim dışında hiç kimseyle de konuşmam.Bi kere daha olmuştu böyle medine ydi adı
Kaynanasina oğlun beni böyle. .............
Demia falan
Kac kere kibledim bilmiyorum onu
Kocasına nasıl muamele etmesi gerektiğini yazmış. Bir de kaynanana söyle oğlun beni şöyle ekşınladı falanHoşgeldinKaPrisLiPazen nerdesin pambıkım,kızlar hangi konu kalktı,o pis öğğ şeysi mi,birde kimden kuşkulanmıştınız diyin bakim,ben de birinden kuşkulandım ama emin olamadım
...HoşgeldinKaPrisLiPazen nerdesin pambıkım,kızlar hangi konu kalktı,o pis öğğ şeysi mi,birde kimden kuşkulanmıştınız diyin bakim,ben de birinden kuşkulandım ama emin olamadım
He,o pislik kızlar sitwsinden gelip banlanandı,iyi dadandılar,kızlar sitesinden geldim dedi ama erkekti o,hiçbir kadın o iğrenç cümleleri kurmaz benceKocasına nasıl muamele etmesi gerektiğini yazmış. Bir de kaynanana söyle oğlun beni şöyle ekşınladı falan
Bir kizim bir oglum var cok sukur allahim sagliklarini versin gari yeter rabbim olmayanlara versinBir dahakine olur inşallah; ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?