- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.721
Garanti erkektiHe,o pislik kızlar sitwsinden gelip banlanandı,iyi dadandılar,kızlar sitesinden geldim dedi ama erkekti o,hiçbir kadın o iğrenç cümleleri kurmaz bence
Ay ben onla da konusamiyorum:)Çok rahatsız ediyor beni o tarz konuşmalar. Eşim dışında hiç kimseyle de konuşmam.
Hosbulduk denizim♥♥HoşgeldinKaPrisLiPazen nerdesin pambıkım,kızlar hangi konu kalktı,o pis öğğ şeysi mi,birde kimden kuşkulanmıştınız diyin bakim,ben de birinden kuşkulandım ama emin olamadım
Aminnnn canimmmBir kizim bir oglum var cok sukur allahim sagliklarini versin gari yeter rabbim olmayanlara versin
Yani eşimle aramdaki mevzuları başkalarıyla konuşmuyorum :) eşimden çekinmem ben yaAy ben onla da konusamiyorum:)
Sus pus hemen kızarıyorum:)
Hosbulduk denizim♥♥
Biz yürümeye basladik kizlarimdan vakit kalmıyor:))
Özelden yazayım canm
Mantosuz madonna ama nisan degil sen kimden
Ay o faciaydıYeni üyemi o da,ben gecen akşam obaya uğrayandan,gözüm tutmadı hiç.Ya üyelik gerçek diyolar ya,çok saçma,ben eşimin ve oğlumun telden birer üyelik alsam üyelik gercek ben fake olurum,ama kim bilecek,çoğu böyle bence
Clamatis di hatirladim himmm supheliYeni üyemi o da,ben gecen akşam obaya uğrayandan,gözüm tutmadı hiç.Ya üyelik gerçek diyolar ya,çok saçma,ben eşimin ve oğlumun telden birer üyelik alsam üyelik gercek ben fake olurum,ama kim bilecek,çoğu böyle bence
Kis kis ne guluyon akbabam
Aman ben daha gecelik giyme mevzusuna bu sene basladim 5 yıllık evliyim:)Yani eşimle aramdaki mevzuları başkalarıyla konuşmuyorum :) eşimden çekinmem ben ya
Vayyy hamarat:) kolay gelsin canimKizlar esim nobetci pogaca yaoicam sabah gelince yesin diye:) sizlere iyi uykular
Ve 3 çocuk yaptın :)) değişik evet canımAman ben daha gecelik giyme mevzusuna bu sene basladim 5 yıllık evliyim:)
Değişik demi:)
Ben de cogu seyi yeni yeni yaoiyorum utana sıkıla genelimiz boyledir eminimAman ben daha gecelik giyme mevzusuna bu sene basladim 5 yıllık evliyim:)
Değişik demi:)
İyi uykular canım ,kolay gelsinKizlar esim nobetci pogaca yaoicam sabah gelince yesin diye:) sizlere iyi uykular
Valla ya cok utanıyorum eşim de dalga geçiyor benle yeni gelin diye:))Ben de cogu seyi yeni yeni yaoiyorum utana sıkıla genelimiz boyledir eminim
evet yaa konu degissin:)akbabadan capraz sorgulama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?