- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.781
Bayildiiim bunlara yaaaEki Görüntüle 2076953 Eki Görüntüle 2076955
Hangisini istiyorsanız secin begenin yetmezse yine orerim
Gelll yosunumm cesit cesiiit ormus secelim biriniiHı hııı
Ayy zahmet etmeseydiiiin,neyse yıldızlıııı,kartaneliiii,puanlıııı,bide çizgili,mapus içinEki Görüntüle 2076953 Eki Görüntüle 2076955
Bayildiiim bunlara yaaa
Gelll yosunumm cesit cesiiit ormus secelim birinii
mahpusta usutmeyin diye sizin için ördüm güle güle giyim totonuz sıcak kalsinAyy zahmet etmeseydiiiin,neyse yıldızlıııı,kartaneliiii,puanlıııı,bide çizgili,mapus için
Isindik sayendemahpusta usutmeyin diye sizin için ördüm güle güle giyim totonuz sıcak kalsin
Sağol bebeğim,oooyy bi de ısındı kiii uykum geldiiii,ama uyuyamammahpusta usutmeyin diye sizin için ördüm güle güle giyim totonuz sıcak kalsin
Gorusuruzzz kuzuuKızlar müfettiş gelecek,sonra görüşürüz
Teşekkür ederiz perimm
Oba sakinleri iciiiin ^_^
Anaaa tuzsuzummm ben bütün kırmızı ve siyahlari alayim)Eki Görüntüle 2076953 Eki Görüntüle 2076955
Ellerine saglik canikimEki Görüntüle 2076929 Eki Görüntüle 2076930
@_Marla_ bebikommmmm ordum tabi sana ayıp ediyosun akşam niye gelmedim sanıyorsun bunları yetistirene kadAr canım cikti
Calidaki donumu bulamadim deniz sen mi aldin di baagGünaydın,totosu donanlar kulübü üyeleri
Aminnn gunaydinGünaydın
Mutlu
Huzurlu
Sağlıklı
Günlerimiz
Olsun
İnşallah
Meg hafta sonu bugun ya 6 30 da niye ayaktasn sen
akbabam yine dokturmussun ellerine saglik
Telim eski tuşlu ve kameralı olanlardan:))servisten kenfi telim daha gelmedi marlacim kirpma falan yapamadım:))Ellerine saglik canikimbu soguk kis gecelerinde beni sicacik tutacak.Gari mapisa da dussem usumem herbiyerlerimi sicak tutar ohhh.Bunun iclik gbi olani varsa bos bi vaktinde ondan da orsen tuzsuzum. KaPrisLiPazen de kisa pazen don dikicekti onu da alayim bu kisi rahat atlatirim artik
Iste istedigim buydu rahat ve yumusakTelim eski tuşlu ve kameralı olanlardan:))servisten kenfi telim daha gelmedi marlacim kirpma falan yapamadım:))
Al donunu:))))))
Denizle diktik:))Iste istedigim buydu rahat ve yumusakellerine saglik pamugumm.
Kurusun diye caliya asmistim az once bktim yok o giymis demiDenizle diktik:))
Senin donu giymiş ya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?