- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.801
Giydi giydi @DenizinYosunKokusu na da bunun puantiyelisini dikicem:)))Kurusun diye caliya asmistim az once bktim yok o giymis demizqten gozu vardi donumda
Dik de benimkileri almasin bi daha donsuz kaliyorum sonraGiydi giydi @DenizinYosunKokusu na da bunun puantiyelisini dikicem:)))
Laflayalim kız:) dur çekirdek kahve getirem:)
Ban starı ilan ediyorum seni:)))))Dik de benimkileri almasin bi daha donsuz kaliyorum sonra
Ayy sahane olur.Kizlr nerde odun toplamaya mi gittilerLaflayalim kız:) dur çekirdek kahve getirem:)
Dik dik dona cok ihtiyacim oluyorBan starı ilan ediyorum seni:)))))
Ay ben sana bi daha tane dikeyim canm:)
:))) bide kadifeden dikeyim elbise üstüne güzel olur donlarin:)))))))Dik dik dona cok ihtiyacim oluyor
Kadife mi:))) bide kadifeden dikeyim elbise üstüne güzel olur donlarin:)))))))
Demi:)) @DenizinYosunKokusu nun başından çıktı bunlar hep :)) bana pazen dedi sonra benden don dikti:))))Kadife mikirmizi olsun o vakit oba oba olali boyle don bollugu gormemistir
Acıktım yaa hemen gelsin o zaman:)
Aman tek girme sen dışarı giderken giy o zamanIsindik sayendeellerine saglik canimm ben hic mapusa girmedim ama girersem usutmem artik
Güle güle giy bebeğim bi özelde görüşelim senle bisey gönderdim sanaSağol bebeğim,oooyy bi de ısındı kiii uykum geldiiii,ama uyuyamam
Al canım al bidaha dikerim yetmezseAnaaa tuzsuzummm ben bütün kırmızı ve siyahlari alayim)
Örerim kuzum ama benimkiler çok fonksiyonlu ben içlik hem dışlık olarak kullaniliyorEllerine saglik canikimbu soguk kis gecelerinde beni sicacik tutacak.Gari mapisa da dussem usumem herbiyerlerimi sicak tutar ohhh.Bunun iclik gbi olani varsa bos bi vaktinde ondan da orsen tuzsuzum. KaPrisLiPazen de kisa pazen don dikicekti onu da alayim bu kisi rahat atlatirim artik
Sağol canim pek güzel olmuş ellerine sağlık:))Al canım al bidaha dikerim yetmezse
Sende sağol kuzum senin kuzular yürümeye başlamış hadi bakalım masallahhhh nazar degmesinSağol canim pek güzel olmuş ellerine sağlık:))
Sağol canım♥Sende sağol kuzum senin kuzular yürümeye başlamış hadi bakalım masallahhhh nazar degmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?