Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Sağol canım♥
Biri cok fena yalnız:)
3-4 adim atıyor elini tutmak istedimmi bağırıyor bana:)
Sonra pat yere düşüyor:)
Bu kezde düştüm diye sinirlemiyo:))
Ahahahha yerim o yumuş ayaklarını elleme sende bırak bir düşer iki duser

Cok aaabi yaa bide Tutamıyorum kendimi gülüyorum:) koca koca yüzüme bakıyor:))
HAYIRDIR der gibi:))
Bi görsen havalari falan
Ahahahahha şimdikiler çok fena kız nasilnkavga ediyorlar insanla konuşmadıkları halde yüzüyle gözüyle dövüyor karşıdakini

basbelasiyim la tanismadik ama profilinde gördüm yazdım
Ne kadar sevindim onun adına
Sağ salim alsin kucağına inşallah
Darisi sana canimmmm
Bende tanışmadım birebir ama olsun hic önemli değil din kardeşim başına gelene sevinirim bisey olsa üzülürüm Allah kimseyi o kapılarda bekletmesin kimseye yoksunluk evlatsizlik çekişmesin çok üzülmüş çok ağlamıştır eminim Allah yüzüne gülsün inşallah aminnn herkese insallah

Çaresizlik cok zor canim her ne kadar Anne olmayi Rabbim tattirsa da binlerce kez şükür ediyorum
Hamileliklerim cok riskli geçti
Hele ikizlerimde neler yaşadım neler
O yüzden evlat istiyorum diyenleri cok iyi anlıyorum
Rabbim kimseyi o hasretle birakmasin inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin

Aynen öyle canım heleki varken kaybetmek daha zor inan Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah izindede bizlere

Aynen öyle canım heleki varken kaybetmek daha zor inan Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah izindede bizlere
Yakın arkadaşım var 7 sene olmadı
3 kez hamile kaldi ama 4-5 aylarında öldü bebekleri hep
Dr kese patlamasi demiş
Sonra bıraktı gitmedi kaybeymek daha aciymis istemiyorum artık diyr
8 aylık şimdi kızı dünya Tatlısı
Herşeyin vakti var canım sen yeter ki üzülme iyi ol
Bi de benim gibi ikiz olurlar inşallah ooo bak artık sen:))

Üste aynen olmadığı zaman olmadı diyosun ama olduğu zaman kaybettin mı o inan daha fena inşallah canım insallahhh tek duam o sağlıklı hayırlı bir evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…