- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.821
Ahahahha yerim o yumuş ayaklarını elleme sende bırak bir düşer iki duserSağol canım♥
Biri cok fena yalnız:)
3-4 adim atıyor elini tutmak istedimmi bağırıyor bana:)
Sonra pat yere düşüyor:)
Bu kezde düştüm diye sinirlemiyo:))
Cok aaabi yaa bide Tutamıyorum kendimi gülüyorum:) koca koca yüzüme bakıyor:))Ahahahha yerim o yumuş ayaklarını elleme sende bırak bir düşer iki duser
Ahahahahha şimdikiler çok fena kız nasilnkavga ediyorlar insanla konuşmadıkları halde yüzüyle gözüyle dövüyor karşıdakiniCok aaabi yaa bide Tutamıyorum kendimi gülüyorum:) koca koca yüzüme bakıyor:))
HAYIRDIR der gibi:))
Bi görsen havalari falan
Fenaa fena:))))Ahahahahha şimdikiler çok fena kız nasilnkavga ediyorlar insanla konuşmadıkları halde yüzüyle gözüyle dövüyor karşıdakini
Aminnn Allah razı olsun insallah canım isteyen herkese versin insallahhhFenaa fena:))))
Rabbim hayırlısı ile sana da nasip etsin canimmm cok başka
En güzeli senin olsun inşallah♥♥
Aminnn canım♥♥Aminnn Allah razı olsun insallah canım isteyen herkese versin insallahhh
Allah razı olsun insallah canımın ici insallahhhAminnn canım♥♥
Cok dua ediyorum inşallah Rabbim kabul eder
Yakın zamanda duyarız müjdeli haberi inşallah♥♥♥
Yihuuuuuu kalkinnnn halayaaaaa
basbelasiyim hamileeeeeymisss
haydeeeeeeeeeeee
Triplimelek Megi @DenizinYosunKokusu @-Asmin- M M e g ve unuttuğum bugün kizlarrrrr
gorenler duyanlar duymayanlar etiket yapmadın beni diye bozulanlar hepiniz gelinnnnn çok mutlu oldummmm
Bende tanışmadım birebir ama olsun hic önemli değil din kardeşim başına gelene sevinirim bisey olsa üzülürüm Allah kimseyi o kapılarda bekletmesin kimseye yoksunluk evlatsizlik çekişmesin çok üzülmüş çok ağlamıştır eminim Allah yüzüne gülsün inşallah aminnn herkese insallahbasbelasiyim la tanismadik ama profilinde gördüm yazdım
Ne kadar sevindim onun adına
Sağ salim alsin kucağına inşallah
Darisi sana canimmmm
Çaresizlik cok zor canim her ne kadar Anne olmayi Rabbim tattirsa da binlerce kez şükür ediyorumBende tanışmadım birebir ama olsun hic önemli değil din kardeşim başına gelene sevinirim bisey olsa üzülürüm Allah kimseyi o kapılarda bekletmesin kimseye yoksunluk evlatsizlik çekişmesin çok üzülmüş çok ağlamıştır eminim Allah yüzüne gülsün inşallah aminnn herkese insallah
Aynen öyle canım heleki varken kaybetmek daha zor inan Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah izindede bizlereÇaresizlik cok zor canim her ne kadar Anne olmayi Rabbim tattirsa da binlerce kez şükür ediyorum
Hamileliklerim cok riskli geçti
Hele ikizlerimde neler yaşadım neler
O yüzden evlat istiyorum diyenleri cok iyi anlıyorum
Rabbim kimseyi o hasretle birakmasin inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin
Yakın arkadaşım var 7 sene olmadıAynen öyle canım heleki varken kaybetmek daha zor inan Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah izindede bizlere
Üste aynen olmadığı zaman olmadı diyosun ama olduğu zaman kaybettin mı o inan daha fena inşallah canım insallahhh tek duam o sağlıklı hayırlı bir evlatYakın arkadaşım var 7 sene olmadı
3 kez hamile kaldi ama 4-5 aylarında öldü bebekleri hep
Dr kese patlamasi demiş
Sonra bıraktı gitmedi kaybeymek daha aciymis istemiyorum artık diyr
8 aylık şimdi kızı dünya Tatlısı
Herşeyin vakti var canım sen yeter ki üzülme iyi ol
Bi de benim gibi ikiz olurlar inşallah ooo bak artık sen:))
Amin canim donlari benden olur artik:)) bol bol pazenÜste aynen olmadığı zaman olmadı diyosun ama olduğu zaman kaybettin mı o inan daha fena inşallah canım insallahhh tek duam o sağlıklı hayırlı bir evlat
Amin canim donlari benden olur artik:)) bol bol pazen
Valla bak boh donu diyorum ben eşim gülüyor:))sağol kuzum en çok don lazım zaten
Ayy cok guldumm teyy teyyy :)Yihuuuuuu kalkinnnn halayaaaaa
basbelasiyim hamileeeeeymisss
haydeeeeeeeeeeee
Triplimelek Megi @DenizinYosunKokusu @-Asmin- M M e g ve unuttuğum bugün kizlarrrrr
gorenler duyanlar duymayanlar etiket yapmadın beni diye bozulanlar hepiniz gelinnnnn çok mutlu oldummmm
Ahahahahha çok doğru valla dimi sağlıklı olsunlar da para pul hic mühim degilValla bak boh donu diyorum ben eşim gülüyor:))
Cisi ogrenene kadar ne paralar yatirdim ben o donlara büyüğümde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?