- 30 Ekim 2013
- 20.621
- 57.204
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #60.941
Tabi canim onlar kapali dindar benim sacim acik diye dinsizmisimHem ayıp,hem günah böyle konuşmaları ya. Sorsan ders verirler her konuda
Boğazdan nasıl gececekNe var canim ha alttan ha usten
Böyle insanlar fazlalık gerçekten tövbe estağfurullah
Tövbe yarabbim yaaa ne kadar ayıp yani ne alaka onla bende kapalıyım ama açık arkadaşım çoktur hatta burda 1 yıldır görüştüğüm arkadaşın kapalı olduğunu yeni öğrendim böyle şeyler duydukça igrenir oldum iyiceTabi canim onlar kapali dindar benim sacim acik diye dinsizmisim
Ahahahahha anasına dönüp olmamış bu bi daha deneyin de bidahakineben anasi babasi yapamamis olmamis diyorum
Napsin kadin evladi her turlu bagrina basacakAhahahahha anasına dönüp olmamış bu bi daha deneyin de bidahakine
Yetistirmeden de kaynaklanıyor bazen laf sokma sokuşturma çabası var bazilarindaNapsin kadin evladi her turlu bagrina basacak
Onlarin ailece kafa kirik canim ben aileye cok onem veriyorum aile nasilsa cocuklarida oyle oluyor malesef :) kiz boylede istanbullu gelinin kaynanasi gibi hissettim kendimiYetistirmeden de kaynaklanıyor bazen laf sokma sokuşturma çabası var bazilarinda
Aynen canım çocuk ailenin aynasıdır ahahahah kız o çok fena ona benzeme sakınOnlarin ailece kafa kirik canim ben aileye cok onem veriyorum aile nasilsa cocuklarida oyle oluyor malesef :) kiz boylede istanbullu gelinin kaynanasi gibi hissettim kendimi
Aynen no boran :)Aynen canım çocuk ailenin aynasıdır ahahahah kız o çok fena ona benzeme sakın
Beni niye postalasın beeeseni postalayacak benim yerime durmadan polimik polimik
Ya bu nasıl yazı beee,gözlerim şeşbeş olduSpinal anestezi yaparlar canım belki
Adı normal valla,başka heryeri anormal, şimdiki aklım olsa kesin sezaryen.noktaOlmaz normal doğur hem aynı gün ayaktasın o zaman sen rahat ol bebişim ben sana epidural normal yaptiricam o iş bende
Duy canim @tuzsuz_ruh sezeryan nokta :)Adı normal valla,başka heryeri anormal, şimdiki aklım olsa kesin sezaryen.nokta
Niye kiYa bu nasıl yazı beee,gözlerim şeşbeş oldu
Örtüyle cennet garanti ,sen bilmiyorsunTabi canim onlar kapali dindar benim sacim acik diye dinsizmisim
Kapalı olan daha çok inançlı ,açık olan inançsız diyerek şirk koşan çok.Tövbe yarabbim yaaa ne kadar ayıp yani ne alaka onla bende kapalıyım ama açık arkadaşım çoktur hatta burda 1 yıldır görüştüğüm arkadaşın kapalı olduğunu yeni öğrendim böyle şeyler duydukça igrenir oldum iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?