Yafrukurtlar toplanıyor :)))

En güzeli erken yaşta öğrenmek zaten. Hele bir de Allah vergisi el lezzeti varsa

Oh ne güzel olmuş ,manayla brokoli de yer sende sağol balım benim
Aynen yesin hep et olmaz ya dimi ben gidiyorum kızlar yatayım bugün ayağımı burktum ağrıyor biraz öpüyorum hepinizi tek tek iyi uykular tatlı rüyalar seviliyorsunuz unutmayın

Aynen yesin hep et olmaz ya dimi ben gidiyorum kızlar yatayım bugün ayağımı burktum ağrıyor biraz öpüyorum hepinizi tek tek iyi uykular tatlı rüyalar seviliyorsunuz unutmayın
Ben çabuk unutuyorum,balık hafızalıyımbidaha öp bidahaa

Ben piremses olanı seviyorum
Ben bir çoğunu severim ama,babamın almadığı balığı almam bir daha.Geçen sarıkanat aldım merakımdan,çok güzel diyenler var dı,amaaanbir daha mııbir de sazan almıştım hamileyken
kılçıktan yenmiyor.Babam uskumru,çipura hamsi palamut,barbun bir de yılan balığı gibi var ya hani,kılçığı yeşil,ondan alırdı çoğunlukla,birde pişirirdi kendisi.Balık ondan,sorulurdu bizde
Gerçi yemeği de güzel yapar,eti filan döktürür,Allah uzun ömürler versin inşallah

Amin canım benim babam da balık üstadıdır. Pişirmez ama en iyisini bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…