- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.221
Allah razı olsun kuzum sağol insallahRabbim hayırlısı ile kazasız belasız görevini yapıp dönmeyi nasip etsin canım
Allaha emanet
En güzeli erken yaşta öğrenmek zaten. Hele bir de Allah vergisi el lezzeti varsaÖyle canım gerçekten.Yengem bana 10 yaşımdayken yemek kitabını vermişti.16 yaşında çok rahat masalar kurup misafir ağırlıyordum tatlısıyla tuzlusuyla.Yemediğim şeyleri bile bilirim nasıl pişirildiğini.İstakoz karides bile
Ama bu tam bir zevk,pasta börek pek üstüne düşmem,,yetecek kadar 3 5 çeşit,tamam
AhaahaBen de diyodum alla allaaa nerde bu kız,akaba didikine,etiketini yirim,didim bi balık kokuyo, meğer senin ordan geliyo
Aynen yesin hep et olmaz ya dimi ben gidiyorum kızlar yatayım bugün ayağımı burktum ağrıyor biraz öpüyorum hepinizi tek tek iyi uykular tatlı rüyalarOh ne güzel olmuş ,manayla brokoli de yersende sağol balım benim
Geçmiş olsun balımAynen yesin hep et olmaz ya dimi ben gidiyorum kızlar yatayım bugün ayağımı burktum ağrıyor biraz öpüyorum hepinizi tek tek iyi uykular tatlı rüyalarseviliyorsunuz unutmayın
Hiiih yat bebeeem,geçmiş olsunAynen yesin hep et olmaz ya dimi ben gidiyorum kızlar yatayım bugün ayağımı burktum ağrıyor biraz öpüyorum hepinizi tek tek iyi uykular tatlı rüyalarseviliyorsunuz unutmayın
Bak uydurmasyon diyorsun da,o senin tecrübenden süzülen el çabukluğun,marifet te o,zaten...Ahahahah aceleyle yaptım onu spontane gelişti aslında uydurmasyon olduyarim saatte hem bunu hemde çinekop pişirdim
Ben çabuk unutuyorum,balık hafızalıyımAynen yesin hep et olmaz ya dimi ben gidiyorum kızlar yatayım bugün ayağımı burktum ağrıyor biraz öpüyorum hepinizi tek tek iyi uykular tatlı rüyalarseviliyorsunuz unutmayın
Ben bir çoğunu severim ama,babamın almadığı balığı almam bir daha.Geçen sarıkanat aldım merakımdan,çok güzel diyenler var dı,amaaanBen piremses olanı seviyorum
Amin canımBen bir çoğunu severim ama,babamın almadığı balığı almam bir daha.Geçen sarıkanat aldım merakımdan,çok güzel diyenler var dı,amaaanbir daha mıı bir de sazan almıştım hamileyken
kılçıktan yenmiyor.Babam uskumru,çipura hamsi palamut,barbun bir de yılan balığı gibi var ya hani,kılçığı yeşil,ondan alırdı çoğunlukla,birde pişirirdi kendisi.Balık ondan,sorulurdu bizde
Gerçi yemeği de güzel yapar,eti filan döktürür,Allah uzun ömürler versin inşallah
Bivtanem
Nabev güzelim ?Bivtanem
Günaydın
Hayırlı
Huzurlu
Sağlıklı bir hafta dilerim herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?