- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.181
Aynen böyle diyeceksin neler alırsa alsın senden o kârdayım zanneder ama Allah katında zarardadır bilmez ve fazlası sana gelir ondanda cikarAmin canim Allah nasil bilirse oyle yapsin :)
Şükür canımın ici Allah razı olsun biraz daha içimiz rahat çok şükürAllah kavuştursun canım. Şükür uzak yere gitmemiş.
Haklisin tuzsuzum benimm :* ben heran uyuyabilirim canlarim simdiden iyi geceler hepinizeAynen böyle diyeceksin neler alırsa alsın senden o kârdayım zanneder ama Allah katında zarardadır bilmez ve fazlası sana gelir ondanda cikar
Çok güzel hele ki mmm nefisAhahahahha aşkla yaptım adını da aşk koydum
Iyi geceler minik bir bebiş annesi tatlı rüyalarHaklisin tuzsuzum benimm :* ben heran uyuyabilirim canlarim simdiden iyi geceler hepinize
Pek meyve yemiyorum ayni anda 2 tane yeyince dokundu galiba. Alisik degilim.Ikisi bir bünyeye fazla gelmiş zaar bundan sonra tek tek ye peri kuşumAllah razı olsun canımın ici sagol
Çok rahat yapar orda tatlım merak etme senŞükür canımın ici Allah razı olsun biraz daha içimiz rahat çok şükür
Iyi geceler canimHaklisin tuzsuzum benimm :* ben heran uyuyabilirim canlarim simdiden iyi geceler hepinize
İyi geceler pamuğumHaklisin tuzsuzum benimm :* ben heran uyuyabilirim canlarim simdiden iyi geceler hepinize
Bi daha sana tek meyveli menüler yazıyorum iki meyve yasakPek meyve yemiyorum ayni anda 2 tane yeyince dokundu galiba. Alisik degilim.Rabbim senden de razi olsun canimcim. ❤
Pro olcan çok büyük ihtimalama anlatmam lazımdi
Bundan sonra dikkat ederimm soozzBi daha sana tek meyveli menüler yazıyorum iki meyve yasak
Inşallah canım cezaevine gidecek buyuk ihtimalÇok rahat yapar orda tatlım merak etme sen
Sarfoş etmiş demekPek meyve yemiyorum ayni anda 2 tane yeyince dokundu galiba. Alisik degilim.Rabbim senden de razi olsun canimcim. ❤
En azından uzak değil . Benim abim Anadolu Kavağında yaptı. BahriyeliInşallah canım cezaevine gidecek buyuk ihtimal
Pro olcan çok büyük ihtimalhem de en güzel senin etiketlerindi
Sarıyer bizimki jandarma olarak yapacakEn azından uzak değil . Benim abim Anadolu Kavağında yaptı. Bahriyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?