Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Çok sağol canımın ici yemek yapmayı ve yedirmeyi çok seviyorum sırf bu yüzden katıldım zaten kazanmak ikinci plan bağımlılık yapıyor
Sunum falanda çok güzeldi. Ben hamsi dışında balık yemem,ama yi beni yi beni diyordu senin somon şişler marifetlisin canım belli

Yok hamsi var dondurucudaa
Ondan yaparım yarıın domates yatağında gümüş hamsi şeysiiŞiş olmaz da olsuunBalıkların kraliçesi somon,prensesi hamsidir
Ahahahahah seni etiketleyecektim konuyu açınca kimseye haksızlık olmasın diye sesimi çıkarmadım vallahi sende bendensin balık olsun hangisi olursa olsun hamsiyi de çok severim bayılırım
Evvelsi gün yaptım yarın tekrar yapicam

Çok sağol canımın ici yemek yapmayı ve yedirmeyi çok seviyorum sırf bu yüzden katıldım zaten kazanmak ikinci plan bağımlılık yapıyor
Öyle canım gerçekten.Yengem bana 10 yaşımdayken yemek kitabını vermişti.16 yaşında çok rahat masalar kurup misafir ağırlıyordum tatlısıyla tuzlusuyla.Yemediğim şeyleri bile bilirim nasıl pişirildiğini.İstakoz karides bile
Ama bu tam bir zevk,pasta börek pek üstüne düşmem,,yetecek kadar 3 5 çeşit,tamam

Sunum falanda çok güzeldi. Ben hamsi dışında balık yemem,ama yi beni yi beni diyordu senin somon şişler marifetlisin canım belli
Gerçekten çok lezzetli oldu ben kocam yemez diye kendime yapmıştım ama adam benden önce yedi bitirdi hatta brokoli hic yemezken bundan sonra brokoliyi böyle yap diyor yarında istiyor garniturunden sağol canımın ici

Aynen bende öyleyim kuzum araştırır bilmediğim şeyleri yemedigim şeyleri bile pişirebilirim bende 10 yaşımdan beri aktif mutfaktayim

Ben de diyodum alla allaaa nerde bu kız,akaba didikine,etiketini yirim,didim bi balık kokuyo, meğer senin ordan geliyo

Gerçekten çok lezzetli oldu ben kocam yemez diye kendime yapmıştım ama adam benden önce yedi bitirdi hatta brokoli hic yemezken bundan sonra brokoliyi böyle yap diyor yarında istiyor garniturunden sağol canımın ici
Oh ne güzel olmuş ,manayla brokoli de yer sende sağol balım benim

Siz bu gece ne yiyip ne içtiyseniz ben de istiyom aynısından
Kardeşimi yolculadik biraz once istanbul yolcusu kalmasinnnn
Rabbim hayırlısı ile kazasız belasız görevini yapıp dönmeyi nasip etsin canım
Allaha emanet

Ben de diyodum alla allaaa nerde bu kız,akaba didikine,etiketini yirim,didim bi balık kokuyo, meğer senin ordan geliyo
Ahahahah aceleyle yaptım onu spontane gelişti aslında uydurmasyon oldu yarim saatte hem bunu hemde çinekop pişirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…