- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.201
Sorma tikkat etmedim sarfos oldumSarfoş etmiş demek
Hayırlısı.Allah'a emanet tüm askerimiz,polisimizSarıyer bizimki jandarma olarak yapacak
Çok sağol canımın ici yemek yapmayı ve yedirmeyi çok seviyorum sırf bu yüzden katıldım zaten kazanmak ikinci plan bağımlılık yapıyorBaşarılar kuzucuğummm
Allah korusun kim olursa hepsi bizim kardeşimiz evladımızHayırlısı.Allah'a emanet tüm askerimiz,polisimiz
Yok hamsi var dondurucudaayapayım sana da yaaaa
Rabbim korusun onlari.Hayırlısı.Allah'a emanet tüm askerimiz,polisimiz
Sunum falanda çok güzeldi. Ben hamsi dışında balık yemem,ama yi beni yi beni diyordu senin somon şişlerÇok sağol canımın ici yemek yapmayı ve yedirmeyi çok seviyorum sırf bu yüzden katıldım zaten kazanmak ikinci plan bağımlılık yapıyor
Amiiin balımRabbim korusun onlari.
Ben piremses olanı seviyorumYok hamsi var dondurucudaa
Ondan yaparım yarıındomates yatağında gümüş hamsi şeysii Şiş olmaz da olsuun Balıkların kraliçesi somon,prensesi hamsidir
Ahahahahah seni etiketleyecektim konuyu açınca kimseye haksızlık olmasın diye sesimi çıkarmadım vallahi sende bendensin balık olsun hangisi olursa olsunYok hamsi var dondurucudaa
Ondan yaparım yarıındomates yatağında gümüş hamsi şeysii Şiş olmaz da olsuun Balıkların kraliçesi somon,prensesi hamsidir
İyi geceler kuzucuğumBen kaciyorum cadirimaa tum oba sakinlerine huzurlu geceler dilerim. Alice harikalar diyari tadinda ruyalariniz olsun insallah.
Öyle canım gerçekten.Yengem bana 10 yaşımdayken yemek kitabını vermişti.16 yaşında çok rahat masalar kurup misafir ağırlıyordum tatlısıyla tuzlusuyla.Yemediğim şeyleri bile bilirim nasıl pişirildiğini.İstakoz karides bileÇok sağol canımın ici yemek yapmayı ve yedirmeyi çok seviyorum sırf bu yüzden katıldım zaten kazanmak ikinci plan bağımlılık yapıyor
Gerçekten çok lezzetli oldu ben kocam yemez diye kendime yapmıştım ama adam benden önce yedi bitirdi hatta brokoli hic yemezken bundan sonra brokoliyi böyle yap diyor yarında istiyor garniturundenSunum falanda çok güzeldi. Ben hamsi dışında balık yemem,ama yi beni yi beni diyordu senin somon şişlermarifetlisin canım belli
Aynen bende öyleyim kuzum araştırır bilmediğim şeyleri yemedigim şeyleri bile pişirebilirim bende 10 yaşımdan beri aktif mutfaktayimÖyle canım gerçekten.Yengem bana 10 yaşımdayken yemek kitabını vermişti.16 yaşında çok rahat masalar kurup misafir ağırlıyordum tatlısıyla tuzlusuyla.Yemediğim şeyleri bile bilirim nasıl pişirildiğini.İstakoz karides bile
Ama bu tam bir zevk,pasta börek pek üstüne düşmem,,yetecek kadar 3 5 çeşit,tamam
Ben de diyodum alla allaaa nerde bu kız,akaba didikine,etiketini yirim,didim bi balık kokuyo, meğer senin ordan geliyoAhahahahah seni etiketleyecektim konuyu açınca kimseye haksızlık olmasın diye sesimi çıkarmadım vallahi sende bendensin balık olsun hangisi olursa olsunhamsiyi de çok severim bayılırım
Evvelsi gün yaptım yarın tekrar yapicam
Oh ne güzel olmuş ,manayla brokoli de yerGerçekten çok lezzetli oldu ben kocam yemez diye kendime yapmıştım ama adam benden önce yedi bitirdi hatta brokoli hic yemezken bundan sonra brokoliyi böyle yap diyor yarında istiyor garniturundensağol canımın ici
Rabbim hayırlısı ile kazasız belasız görevini yapıp dönmeyi nasip etsin canımSiz bu gece ne yiyip ne içtiyseniz ben de istiyom aynısından
Kardeşimi yolculadik biraz onceistanbul yolcusu kalmasinnnn
Ahahahah aceleyle yaptım onu spontane gelişti aslında uydurmasyon olduBen de diyodum alla allaaa nerde bu kız,akaba didikine,etiketini yirim,didim bi balık kokuyo, meğer senin ordan geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?