- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.361
Çok geçmiş olsun canım. Aman ihmal etme. Doktorun gitmesi kötü olmuş.Sağol canım.
Büyük kızım doğuştan tek böbrekli rutin böbrek kontrolüne götürmem lazım. Kendi doktorumuz dokuz eylül üniversitesine geçmiş artık gidemiycez ona özel hastanede rutinlerini yapacak bi çocuk nefroloğu buldum cumartesi sabaha randevu almaya uğraşıyorum.
Eder bence gayet iyi masallahBende öyle diyorum dün 1700 çıkmış inşallah devam eder
Inşallah kuzum çok üzüldü Allah yüzüne gülsün inşallah çok tuhaf diyormuş doktor bileEder bence gayet iyi masallah
Hosgeldin Bittimi alışverişler anneanne neler aldın bakalimSelamlar hanımlar ancak geldim.
Hosgeldin Bittimi alışverişler anneanne neler aldın bakalim
Hosgeldin hanim ablaSelamlar hanımlar ancak geldim.
Eyvah inşallah öyle değildir birde kaçak varsa bak sen olacaklaraHoş gördüm sağol,kızımın siparişi vardı onu aldım sadece geldim..
Bizimde alt katın duvarı kabarıp dökülmüş usta gelecek tekrar bakacak bakalım..
Banyodan su sızıntısı herhalde..
Eyvah inşallah öyle değildir birde kaçak varsa bak sen olacaklara
Tam da gider ayak tühh inşallah cozulurDaha öncede olmuştu yapıldı,herhalde bir yerden sızıntı oluyor gene batarya sökülecek bide..
Cok gecmis olsun canim insallah kuzunun tek bobregi ciftmis gibi sapasaglam kalir omru boyuncaSağol canım.
Büyük kızım doğuştan tek böbrekli rutin böbrek kontrolüne götürmem lazım. Kendi doktorumuz dokuz eylül üniversitesine geçmiş artık gidemiycez ona özel hastanede rutinlerini yapacak bi çocuk nefroloğu buldum cumartesi sabaha randevu almaya uğraşıyorum.
Sağol Megimmmm aldım şükür şansımıza bizim eski doktorunda arkadaşıymış cumartsi sabah 10a aldım ama kızı nasıl ikna edeceğim şimdide o dert var iğneden çok korkuyo kan alınacağı zaman yıkıyo hastaneyiÇok geçmiş olsun canım. Aman ihmal etme. Doktorun gitmesi kötü olmuş.
İnşallah alırsın randevu.
Hoşgeldin Keleş ablacım. Haaa bu arada 'keleş' güzel demektir bizim oralarda.Selamlar hanımlar ancak geldim.
Marlammm canımm sağol bitanemm zaten doğuştan olduğu için aşırı sıkıntılı bi durum değil ama işte yedeği olmadığı için diğer sağlam böbreği koruma derdindeyiz.Cok gecmis olsun canim insallah kuzunun tek bobregi ciftmis gibi sapasaglam kalir omru boyunca
Ya di ya "keleş" haHoşgeldin Keleş ablacım. Haaa bu arada 'keleş' güzel demektir bizim oralarda.
'Anammm ne kadarda keleş olmuşsun' meselaYa di ya "keleş" ha
Hoşgeldin Keleş ablacım. Haaa bu arada 'keleş' güzel demektir bizim oralarda.
Kırşehir bizim oralar.K ile değil yalnız G ile :) GırşehirHoş gördüm sağol,zaten güzel olmasam keleşi almazdım demi:))
Sizin oralar neree..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?