- 20 Mart 2008
- 142.094
- 214.263
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.381
Kırşehir bizim oralar.K ile değil yalnız G ile :) Gırşehir
Oooo hemşeri sayılırız
Taşına torpağını gurban anadolu candır yaaa insanı da öyleAynen anadolunun bağrından çıkmışız yani
Taşına torpağını gurban anadolu candır yaaa insanı da öyle
Çok keyifsiz ve aç bir şekilde burdayım anam yanımda olsaydı bırakılmıştı beni böyleMinik Duduklu Tencere
@derandiren
@M e g
@Triplimelek Megi
IcimdekiSonsuzDeniz
Akaba
Huu kacaklar nerdesiniz
Nasılsın ablam torun büyüyor mu :)Aynen bir denizim yok işte
Bitti bitti öğle olmadan,kafama göre takıldım sonra,bir yaşlı komşumun hatırını sormak kaldı,ona da şimdi gideceğimOhooooo bu saate iş mi bırakılır kızım kalk bitir hemen öğleden sonrada işin yoksa azcık benim yerime gez dolaş :))
Bu saatte gezmene mi olurdenizBitti bitti öğle olmadan,kafama göre takıldım sonra,bir yaşlı komşumun hatırını sormak kaldı,ona da şimdi gideceğim
Aynen bir denizim yok işte
Yolun karşı komşucuum melek,yaşlı teyze,hatır sorup döneceğim,gözüm arıyor dıyor gitmeyinceBu saatte gezmene mi olurdeniz
Sana nooldu,bi sandviç yapiimmiÇok keyifsiz ve aç bir şekilde burdayım anam yanımda olsaydı bırakılmıştı beni böyle
Çok sağol ablam keyfim yok diye tarhana çorbası yaptım çocuklarla iccez insSana nooldu,bi sandviç yapiimmi
Keyfim yok dişlerin sızlıyor basım ağrıyor bugün fırsat buldukça hep uyudunmSana nooldu,bi sandviç yapiimmi
Geçmiş olsun canımKeyfim yok dişlerin sızlıyor basım ağrıyor bugün fırsat buldukça hep uyudunm
Sol dış çekildi diye sağ ile yedim hep şimdi de orası ağrıyor anlamadım halsizlik de var zaten kolaya kaçtım Yemek işinde cocugunluk uyudum akşam üzeri kargocu uyandırdı :) bataryası taktigim gibi kk ya girdim watsap sonrası :)Geçmiş olsun canımgeçmedi mi ağrın ?
Allah şifa versin canım. Çok zor diş işleri :/ hasta olunca öyle normalSol dış çekildi diye sağ ile yedim hep şimdi de orası ağrıyor anlamadım halsizlik de var zaten kolaya kaçtım Yemek işinde cocugunluk uyudum akşam üzeri kargocu uyandırdı :) bataryası taktigim gibi kk ya girdim watsap sonrası :)
Geçmiş olsun canım,bazen oluyor keyifsiz zamanlar,dinlen,ve unutma,sen tatlı bir kadın ve cici bir annesin,olur muKeyfim yok dişlerin sızlıyor basım ağrıyor bugün fırsat buldukça hep uyudunm
Beni hiç sallama senGeçmiş olsun canım,bazen oluyor keyifsiz zamanlar,dinlen,ve unutma,sen tatlı bir kadın ve cici bir annesin,olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?