- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.421
(Tutup sarılan, ümüğünü sıkan,sıkı sıkı kucaklayan smile)
Alt kattaki kafeye mi inelim
Ah kuzumgel sen bana yaparım ben yemek sana♥♥Çok keyifsiz ve aç bir şekilde burdayım anam yanımda olsaydı bırakılmıştı beni böyle
Sağol pamuğun m perim akşam akşam sinirle bı sofra olsada yedik içtik bugüne de şükürAh kuzumgel sen bana yaparım ben yemek sana♥♥
Çok kesmiş:)Evet baya oldu canım pro olalı teşekkür ederim.
Aaa nasıl kesti kız :) kötü olmuş
Çok mu kesmiş
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Hahhaaaay,o sevinci bende görmüştüm
Benimkiler küçükken çeşitli çıkartmalar bulunduruyordum evde,yaptıkları ya da öğrendikleri birşey için ödül olarak veriyordum onlara.
Ranzaya yapıştırıyorlardı,onlar seviniyor ya,beni sevindirmek istediler herhalde
Anneee sana sürprizimiz var dediler,yatak odasına bir girdim ki,dolapları çıkartmayla doldurmuşlar
Çok güzel ama,bir daha.yapıştırmayalım olur mu,yapışkan izi kalır dedim.Gittim mutfağa.Az sonra yine seslendiler,tamam anne temizledik diye,bir bakayım ki tamir kutusundan tornavida çivi ne buldularsa bir güzel kazımışlar dolapları ama çok mutlulardı,dondum kaldım aha böyle
Kızamadım da kuzularıma
İyiki de kızmamışım
Afiyet olsun canimmmmSağol pamuğun m perim akşam akşam sinirle bı sofra olsada yedik içtik bugüne de şükür
Cok cok gecmis olsun balim. Rabbim sifa versin. ❤grip oldum canım hastayım valla
sen nasılsın..
Hani nerde nerde
Yettim perim
Afiyet olsun canım benimmHemmen alayim sicak cikolatami icim isinsin. Ellerine saglik bitanem. ❤Akaba
Herkese iyi geceler dilerim bu arada. ^_^
Meşenin arkasında akabam,ben tutayım sen vurHani nerde nerdesen göster,ben hallederim kuzum
Hani nerde nerdesen göster,ben hallederim kuzum
Yasasiiiin yalniz degilmisimmmYettim perimnerde nerde,dur sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?