- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.441
Tut çabıkMeşenin arkasında akabam,ben tutayım sen vur
Tabi yaa,kulağımız burda her zamanYasasiiiin yalniz degilmisimmmagacin arkasinda galiba. Yalniz olunca korktum. sizi gordugume sevindimm
Hallettik tatlım,rahat ol senYasasiiiin yalniz degilmisimmmagacin arkasinda galiba. Yalniz olunca korktum. sizi gordugume sevindimm
OoovvvvTut çabıkişlem tamam
Tabi yaa,kulağımız burda her zamanKorkma taaammı
Cok coook tatlisiniz kiii ^_^Hallettik tatlım,rahat ol sen
Tatlı olan sensin balımCok coook tatlisiniz kiii ^_^ayi gittigine gore bende bdv'ye bakayim bari azcik rahat rahat.
Tamam,bi çağır yeter taammıCok coook tatlisiniz kiii ^_^ayi gittigine gore bende bdv'ye bakayim bari azcik rahat rahat.
Okuyucuyum ben balim yorum yazmiyorum. Yazmaya baslasam beni bir daha kirmizi goremezsiniz. Geyikten basimi kaldiramam cunku.Tatlı olan sensin balımtamam ,gaza gelip yorum yapma pek ama
Cagiririm kiii denizimm ^_^Tamam,bi çağır yeter taammı
Pek tatlı oluyo o geyikler de,sonu fenaOkuyucuyum ben balim yorum yazmiyorum. Yazmaya baslasam beni bir daha kirmizi goremezsiniz. Geyikten basimi kaldiramam cunku.
Cagiririm kiii denizimm ^_^
Icim gidiyor ama gorsen.Pek tatlı oluyo o geyikler de,sonu fena
Ahh canım ya çok geçmiş olsun sıcak suya limon sık iç bol bol,ben çok şükür iyiyim=)grip oldum canım hastayım valla
sen nasılsın..
Ben bir kere daldım ,o kadar zevkliydi kiIcim gidiyor ama gorsen.ben bayilirim cunku girgir yapmaya. Bir gun dayanamayip dalacagim bir konuya korkuyorum.
Görümce konusu=)))Yok,görümcem bu parayla nasıl geçiniyorr konusu
Evet haberimiz olsun,minik asmini bizde çağıracağız mübarek saatlerde inşallah iyiyim canım ben de.Yaşlı komşumdan geldim,5 dakka uğramıştım,şimdi öğrencilerin ensesinde boza pişirmeye gidiyorum Arada bakarım
Ban korkuma dalamiyorum ki. Bir kere banlansam zaten alisir giderim ona korkuyorum birazda.Ben bir kere daldım ,o kadar zevkliydi kiAllah'tan her şey coşmuştu,kimse kimseyi kibleyemedi
Bir kaç hafta olduBan korkuma dalamiyorum ki. Bir kere banlansam zaten alisir giderim ona korkuyorum birazda.hangi konuydu kiz o?
Kazen abinin erkek oldugunu bilmeyen cok uye var. Ben de ogrendigimde sasirmistim kuzum.Bir kaç hafta oldubiri vardı Kazen erkek diye şok olan olay o noktada koptu zaten. Konu başlığı neydi düşüneyim bi :)
Korkunla yüzleş bebeğim,gözünü yum ve atla,biraz heyecan iyi geliiirBan korkuma dalamiyorum ki. Bir kere banlansam zaten alisir giderim ona korkuyorum birazda.hangi konuydu kiz o?
Yok tepkisi şeydi ,nasıl olur ? Burda mahremimizi paylaşıyoruz. O da okuyor falan gibi. Yani uç tepkilerKazen abinin erkek oldugunu bilmeyen cok uye var. Ben de ogrendigimde sasirmistim kuzum.
Deniz aplan kıdemli,ona sorKorkunla yüzleş bebeğim,gözünü yum ve atla,biraz heyecan iyi geliiir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?