- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.461
Heyecan iyi gelir de ban olmasa iyiydiKorkunla yüzleş bebeğim,gözünü yum ve atla,biraz heyecan iyi geliiir
Bir kaç hafta oldubiri vardı Kazen erkek diye şok olan olay o noktada koptu zaten. Konu başlığı neydi düşüneyim bi :)
Aynı kişi büyük ihtimalbir keresinde erkek var diye biri ortalığı ayağa kaldırmıştı,kiblemiş filan
Ben oyle tepki vereni anlamiyorum sanki site disardan okunmuyor.Yok tepkisi şeydi ,nasıl olur ? Burda mahremimizi paylaşıyoruz. O da okuyor falan gibi. Yani uç tepkileradam sapık sanki
Saka yapiyorsun kazen abiyi mi kiblemisler?bir keresinde erkek var diye biri ortalığı ayağa kaldırmıştı,kiblemiş filan
Aynı şeyi söyledim bin kere . İkna olmadıBen oyle tepki vereni anlamiyorum sanki site disardan okunmuyor.
Geçen yıl filandı ama buAynı kişi büyük ihtimal
Ban da tadılmalı ya,değişik böyle,nasıl deseeemHeyecan iyi gelir de ban olmasa iyiydi2.5 yildir sabrediyorum ay bir gun gozumu yumacagim dalacagim galiba. -_-
Bosver laftan anlamayanla ugrasma.Aynı şeyi söyledim bin kere . İkna olmadı
Nasil bir sey?Geçen yıl filandı ama bu
Ban da tadılmalı ya,değişik böyle,nasıl deseeem
Saka yapiyorsun kazen abiyi mi kiblemisler?
Yok bu o kadar uzun zaman olmadı :) Tadmayan kalmasınGeçen yıl filandı ama bu
Ban da tadılmalı ya,değişik böyle,nasıl deseeem
Zaten he dedim geçtimBosver laftan anlamayanla ugrasma.nasil bi kafaysa artik anlamiyor kimi. :/
Böyle baştan şoklu,sonra tesbih sallamalı,karizmalı,duvar çiziktirmeli,gün saymalıNasil bir sey?
En guzeli tatli kuşum. ^^ :**Zaten he dedim geçtim
Ilki goz acip kapayana dek gecer yosunum. 1 gun oluyor bildigim kadariyla.Böyle baştan şoklu,sonra tesbih sallamalı,karizmalı,duvar çiziktirmeli,gün saymalı
En guzeli tatli kuşum. ^^ :**
Ilki goz acip kapayana dek gecer yosunum. 1 gun oluyor bildigim kadariyla.
Sana da canımİyi geceler herkese
Iyi geceler melegiiiimİyi geceler herkese
Hı ho,sonra da alışırsın zatenEn guzeli tatli kuşum. ^^ :**
Ilki goz acip kapayana dek gecer yosunum. 1 gun oluyor bildigim kadariyla.
iyi geceler meleğim oba size emanetİyi geceler herkese
Sana da canım
Iyi geceler melegiiiim
Hı ho,sonra da alışırsın zaten
iyi geceler meleğim oba size emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?