- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.641
Ölüyordum nerdeyde bu pıhtı yüzünden. Felç olursun ya da ölürsün dedi doktor.Noldu gı?
Ben çadır bile seçmedimdi taammı
Bana çadır kalmayınca arabamda uyudumdu
Niye seçemedim ,tuzsuza tuz götürdüm,turşu yapıcaktı
Geldim çadırlar seçilmişti çoktan,ama @tuzsuz_ruh um didi ki,sarılır yatarız,çekemeyen anten taksın didi
Yaa Allah korusun canımÖlüyordum nerdeyde bu pıhtı yüzünden. Felç olursun ya da ölürsün dedi doktor.
Giz sen miydin o marlam yorgunluktan zaar anlamamisim ben yaaa bugün süre verdim zaten horlarsa yarın kendine çadırlardan çadır begensin
O ne demek be?? Allah korusun..Ölüyordum nerdeyde bu pıhtı yüzünden. Felç olursun ya da ölürsün dedi doktor.
Ağzından yel alsın canim deme öyleÖlüyordum nerdeyde bu pıhtı yüzünden. Felç olursun ya da ölürsün dedi doktor.
Hadi hadiii sarıl bakiiimHadi ordan perim bilr duymuş sesini bak bu gece deneme horlarsan sabaha kendine kalacak çadır bul
Hiç de kıyamaz mışşşhorlasanda kabul ettim seni gelll buraya kulak tıkacı alırım artikin
Ölüyordum nerdeyde bu pıhtı yüzünden. Felç olursun ya da ölürsün dedi doktor.
Ölsem temizlikte,felç fena . Bakana da bakılana daAğzından yel alsın canim deme öyle(
Geçmiş olsun canımın ici ne oldu böyle bu pıhtı nerden çıktı yanlis bisey mı olduÖlüyordum nerdeyde bu pıhtı yüzünden. Felç olursun ya da ölürsün dedi doktor.
Sağ bacağımda damar tıkalı kasığa kadar ,sağol canımgeçmiş olsun akabam ne pıhtısı
Hadi hadiii sarıl bakiiim
Yine yeni yenideen
Yine yeni yenideen seeevvv
İçimdekii fıırtınaaa
Diinmedi halaaaaa
Bak geliyor oklavaÖlsem temizlikte,felç fena . Bakana da bakılana da
Giyamadim fahri komşumaHiç de kıyamaz mışşşoyyy
Kazadan sonra ameliyat oldum ya canım,o zaman oldu işte. Geçmek bilmedi. Sağol bitanemmGeçmiş olsun canımın ici ne oldu böyle bu pıhtı nerden çıktı yanlis bisey mı oldu
Bu ne biçim laf kürek geliyor ağzının ortasinaÖlsem temizlikte,felç fena . Bakana da bakılana da
Realist olmak lazım hehe :) sağol canım benim ❤Bak geliyor oklava
Öyle konuşma hersey iyi olacak geçecek biliyorsun
Ben bakarım hem sana♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?