- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.661
Tamam tamam sustumBu ne biçim laf kürek geliyor ağzının ortasina
Bol bol dua et internetten bak Hz. EYYUBUN şifa duasına bol bol oku lütfen Allah şifa versinKazadan sonra ameliyat oldum ya canım,o zaman oldu işte. Geçmek bilmedi. Sağol bitanemm
Çaresi ne peki ? Neymiş yani?Sağ bacağımda damar tıkalı kasığa kadar ,sağol canım
Kimmiş o doktor ona da başlarım terbiyesiz ne biçim lafTamam tamam sustumama doktorun dediği bu yani
Canım ya yok mu bir tedavisi ne kadar sürecekmiş böyle?Sağ bacağımda damar tıkalı kasığa kadar ,sağol canım
Sağol canımYaa Allah korusun canım
Simdi nasılsın?
Ömür boyu da sürebilir. İlaçla biraz açılabilir de. Biraz da şans işi yani. E o da bende yok.Canım ya yok mu bir tedavisi ne kadar sürecekmiş böyle?
Rabbim acil şifalar versin inşallah
İlacı var kan sulandırıcı. Türkiyede tek tük ameliyat yapan var. Burda yokAkaba mm deme öyle kötüyü düşünmek bile yasak sana
Rabbim şifa versin inşallah
Çaresi yokmu peki bunun??
Sağ bacağımda damar tıkalı kasığa kadar ,sağol canım
Olumsuz düşünme lütfenÖmür boyu da sürebilir. İlaçla biraz açılabilir de. Biraz da şans işi yani. E o da bende yok.
Gel Türkiye'ye o zamanİlacı var kan sulandırıcı. Türkiyede tek tük ameliyat yapan var. Burda yok
Sağ bilekten kasığa kadar tıkalı. Kontrole gidince soruyor hep kalbin normal atıyor mu ? Nefesin kesiliyor mu ? Pıhtı beyne,akciğere ya da kalbe atabilir her anO ne demek be?? Allah korusun..
Nerde varmış pıhtı?
Ikizlerime hamileyken bende de oldu kan pıhtılaşmasiİlacı var kan sulandırıcı. Türkiyede tek tük ameliyat yapan var. Burda yok
Dizim 30 derece bükülüyor şimdi. 21 Aralıkta mahkeme de bitecek inshallah. Ondan sonra geleceğiz inshallahhhhhGel Türkiye'ye o zaman
Kızım öyle oturup beklemeyi düşünmüyosun herhalde.Sağ bilekten kasığa kadar tıkalı. Kontrole gidince soruyor hep kalbin normal atıyor mu ? Nefesin kesiliyor mu ? Pıhtı beyne,akciğere ya da kalbe atabilir her an
Ya canım . Ben ölürüm diye korkmuyorum.dedim ya felç kötü. Allah yazmamış olsunIkizlerime hamileyken bende de oldu kan pıhtılaşmasi
Ikiz gebelikte olabiliyormus
Kizlarimin birini kaybediyordum bu yüzdenRabbim bağışladı bana şükürler olsun
Gene bu yüzden hamile kalamayan arkadaşım her gun kan sulandirici iğne vuruyor kendine ve aapirin içiyor
COK ZOr biliyorum anlıyorum seni ama böyle de düşünme
Allah korusun akbabam agzindan yel alsin.Deyip durma sunu yaÖlüyordum nerdeyde bu pıhtı yüzünden. Felç olursun ya da ölürsün dedi doktor.
Gel tabii ya ameliyat,tedavi mutlaka ol burda lütfenDizim 30 derece bükülüyor şimdi. 21 Aralıkta mahkeme de bitecek inshallah. Ondan sonra geleceğiz inshallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?