- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #61.681
Şimdilik sadece ilaçlara devam. Burdan bir kurtulsak. Uğursuzluklar peşimdeKızım öyle oturup beklemeyi düşünmüyosun herhalde.
Allah esirgesin canim arkadasim yaYa canım . Ben ölürüm diye korkmuyorum.dedim ya felç kötü. Allah yazmamış olsun
Kıız Fahri kiiimGiyamadim fahri komşuma
Rabbim sağlığını geri versib inşallah sana ikiside olmasin sapasağlam devam et inşallah hayata♥♥Ya canım . Ben ölürüm diye korkmuyorum.dedim ya felç kötü. Allah yazmamış olsun
İnshallah balım inshallah. YakındaGel tabii ya ameliyat,tedavi mutlaka ol burda lütfen
Akabacım geçmiş olsun,ama olumlu düşün iyi olsunŞimdilik sadece ilaçlara devam. Burdan bir kurtulsak. Uğursuzluklar peşimde
Amin canım benim ,aminnnRabbim sağlığını geri versib inşallah sana ikiside olmasin sapasağlam devam et inşallah hayata♥♥
Turkiye de iyilesecegne eminim akbabamKazadan sonra ameliyat oldum ya canım,o zaman oldu işte. Geçmek bilmedi. Sağol bitanemm
Sağol canım,inançla ayakta duruyorum hepAkabacım geçmiş olsun,ama olumlu düşün iyi olsun
Yukardaki mesajımı okuyunuz açıkta kalmış yerlerinizden anlamayın sozlerimiKıız Fahri kiiimHer açıkta kalanı bizim çadıra mı yolluyolar bee Şunları yatağın kenarına sıkıştır,nooluur nooolmaaaz
Psikolojik olarakta iyi gelecek Türkiye'de olmak. İnshallah nasip olur :)Turkiye de iyilesecegne eminim akbabam
Canım gördün mü mesajımı o duayı bol bol oku lütfen çok faydasını gördüm bizSağol canım,inançla ayakta duruyorum hep
Amin canım . Allah cümlemizi korusun,sağlık versin :*Allah esirgesin canim arkadasim ya
Yok canım,okuyorum tek tek. Okurum tabii,göreyim bi.Canım gördün mü mesajımı o duayı bol bol oku lütfen çok faydasını gördüm biz
Amin canim insallah eskisi gibi saglikli olacaksin ulkende yasayacaksin doktorlarimiz cok iyiAmin canım . Allah cümlemizi korusun,sağlık versin :*
Amin canım inşallahPsikolojik olarakta iyi gelecek Türkiye'de olmak. İnshallah nasip olur :)
Dediğin yerler gayette muhafazalı,fahri komşum demişin,fahriye olsa tamamdaYukardaki mesajımı okuyunuz açıkta kalmış yerlerinizden anlamayın sozlerimi
İlaç verdi evet. İğneyle başladık.haplarla devam. Bacakta şişme,morarma,ısı artışı,ödem. Doppler çekilince de emin olduk.oyy ilaç filan verdi mi
nsl belli oldu cnm
çok geçmiş olsun
Bana kalsa bugün gelirim de işteKızım öyle oturup beklemeyi düşünmüyosun herhalde.
Aminn canimAmin canım inşallah
Çabucak zaman geçer gider de gelir tedavini olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?