- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #62.361
Ama diğer yavrularda yok kimsecikler yok çok sıkılyorumOyNakbaşı götürsün seni e miii
OyMak olcak o
Onlar gelene kadar oynarsın ayuylan işte fena mıAma diğer yavrularda yok kimsecikler yok çok sıkılyorum
Bu sefer benim için değil bu ohhh
Bari cinsiyeti ne bunun biliyon erkek yasak sitede :)Onlar gelene kadar oynarsın ayuylan işte fena mı
Aferim peltek bebeğimeBu sefer benim için değil bu ohhhbeni etüket yapuyolla ,yine gitmiyyom
Sen at gobekcikleri seni cüppeli hocaya sikayet etmeliBu sefer benim için değil bu ohhhbeni etüket yapuyolla ,yine gitmiyyom
Cinsiyetsiz oluyo bunlarBari cinsiyeti ne bunun biliyon erkek yasak sitede :)
Ey camaati muslumin beni nasil bilirdiniz?Cinsiyetsiz oluyo bunlar
Hiç aklıma gelmediydi ya
O ne alakaSen at gobekcikleri seni cüppeli hocaya sikayet etmeli
Navtanembivtanem
AhahhaO ne alakaCübbeli Hoca yani
AhahaCinsiyetsiz oluyo bunlar
Hiç aklıma gelmediydi ya
Gelmez tabi sal ustume hem bunun aşilari yapılmış miCinsiyetsiz oluyo bunlar
Hiç aklıma gelmediydi ya
Okşıcak yaAhahagörevleri ham yapmak,erkek olsa nolur ki
Kiz erkek gunahhh yazılır sen bilmiyon sanki tovbe tovbeAhahagörevleri ham yapmak,erkek olsa nolur ki
Bütün aşıları tamam. Kuduz hariçGelmez tabi sal ustume hem bunun aşilari yapılmış mi
Onu başka yerlere yazmadan önce düşünecektinizGelmez tabi sal ustume hem bunun aşilari yapılmış mi
Ayıyla napcan bacım sen ?Kiz erkek gunahhh yazılır sen bilmiyon sanki tovbe tovbenikah yok akillimmm
Bi de bana diyov ki,gitmem bi yevleve tammam bekliyovum buvdaOnu başka yerlere yazmadan önce düşünecektinizNedir mottomuz ? Obadan uzaklaşırsak ayular yir,kurtlar kovalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?