- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #62.381
Hevkes ben değil ki ,gitmem didim,o oldu bakBi de bana diyov ki,gitmem bi yevleve tammam bekliyovum buvda
Hevkes ben değil ki ,gitmem didim,o oldu bak
Ne yaptın bakalım
O her daim var
Onsuz ben bir hiçim
Koooskocaman kıymalı gül böreği yaptım. Fotosunu atarım. Bir tanesi fazla geliyo bir kişiye o kadar kocaman
Eline sağlık.
Afiyet olsun. İzlemez olaydımEline sağlık.
Kızlar ümraniyede bıçaklanan kadının videosunu izlediniz mi? Hala kendime gelemedim. İzlemediyseniz eğer merak edipte izlemeyin sakın. Rabbim cümlemizi korusun böyle insanlardan.
Nasıl bir hal aldı ortalıkEline sağlık.
Kızlar ümraniyede bıçaklanan kadının videosunu izlediniz mi? Hala kendime gelemedim. İzlemediyseniz eğer merak edipte izlemeyin sakın. Rabbim cümlemizi korusun böyle insanlardan.
Bence de.Afiyet olsun. İzlemez olaydımYardım etmeyenler de,bıçaklayan kadar suçlu bence.
Biz izlemeye bile dayanamıyoruz o kadın neler hissetti acaba o anda :-(Afiyet olsun. İzlemez olaydımYardım etmeyenler de,bıçaklayan kadar suçlu bence.
ortalık psikopat doluNasıl bir hal aldı ortalık
Sorsan erkeğiz diye böbürlenirler. O kadar kişi istese durdururdu onu. Acayip sinirim bozuldu izleyinceBence de.
Hayat paylaşmışsın,2 evladın olmuş. Nasıl bir hırstır o ? Nasıl bir delilik anı ? Kendi elini kesince fark etmiş ne yaptığını.Biz izlemeye bile dayanamıyoruz o kadın neler hissetti acaba o anda :-(
ortalık psikopat dolu
Toto korkusu ,iğrendim resmen . Eşim bile şok oldu benim.O halde bile kimse gelip bakmıyor kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?