Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Hangi manyak bıçakla gezer zaten? Amin inshallah
Ben arabalarinda satir evinde tüfek olam insanlar tanıyorum(
Hepside sessiz tipler..
Bi kere çalıştığım isyerinin önünde ingiliz anahtariyla biri birisini dövüyordu tabi herkes izliyor ama hele adamlar,,bende o elinizdekini birakin içerde cocuklar var ve polisi arıyorum dedim diğer adam ölmesin diye cok yara almıştı çünkü
Ama canımı zor kurtardim izleyen kalabalik üstüme atladi resmen sen ne karışıyosun diye

Eskiden millet ne olursa olsun ayırırdı. Şimdi bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın deniyor. Sana kim saldırdı ?

Eskiden millet ne olursa olsun ayırırdı. Şimdi bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın deniyor. Sana kim saldırdı ?
Aynen öyle canim
Kavga edenler benim uyarimla bi durdular ama bana izleyen kalabalık saldirdi
Neden kadin başıma karisiyomusum ölmek mi iatiyomusum

Aynen öyle canim
Kavga edenler benim uyarimla bi durdular ama bana izleyen kalabalık saldirdi
Neden kadin başıma karisiyomusum ölmek mi iatiyomusum
Takdir edecekleri yerde yani . Peeeh. Ya erkek kavgası o kadar kötü ki,kafa,göz dalıyorlar. İnsanlardan tiksindim. Yıldım. Hiç iyi günler beklemiyor bizi hiç.

Takdir edecekleri yerde yani . Peeeh. Ya erkek kavgası o kadar kötü ki,kafa,göz dalıyorlar. İnsanlardan tiksindim. Yıldım. Hiç iyi günler beklemiyor bizi hiç.
Ben kavgadan cok korkarim canım
Kız kavgasi hadi öyle siddetli olmuyor genelde ama erkekler ölümüne daliyolar mübarek
Bende orda cok korktum, polisi duyunca giderler diye düşündüm ama valla esnaf ve izleyen diğer kisiler yüzünden gidiyordum öteki tarafa

Allah korusun canım ya Ama insan olan insan durdurmaya çalışır ne bileyim. Elim,ayağım titriyor şiddet olayı görünce,duyunca .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…