- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #62.401
Adam hazırlıklı gelmiş zaten. Bir anlık öfke değil yani. Allah günahlarını affetsin inşallah nur içinde yatsınHayat paylaşmışsın,2 evladın olmuş. Nasıl bir hırstır o ? Nasıl bir delilik anı ? Kendi elini kesince fark etmiş ne yaptığını.
Hangi manyak bıçakla gezer zaten? Amin inshallahAdam hazırlıklı gelmiş zaten. Bir anlık öfke değil yani. Allah günahlarını affetsin inşallah nur içinde yatsın
Ben arabalarinda satir evinde tüfek olam insanlar tanıyorumHangi manyak bıçakla gezer zaten? Amin inshallah
Eskiden millet ne olursa olsun ayırırdı. Şimdi bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın deniyor. Sana kim saldırdı ?Ben arabalarinda satir evinde tüfek olam insanlar tanıyorum(
Hepside sessiz tipler..
Bi kere çalıştığım isyerinin önünde ingiliz anahtariyla biri birisini dövüyordu tabi herkes izliyor ama hele adamlar,,bende o elinizdekini birakin içerde cocuklar var ve polisi arıyorum dedim diğer adam ölmesin diye cok yara almıştı çünkü
Ama canımı zor kurtardim izleyen kalabalik üstüme atladi resmen sen ne karışıyosun diye
Çok güzel ve lezzetli görünüyor
Hem daşşşş hem marifetli
Ellerine sağlık tatlım balım lokumum
Aynen öyle canimEskiden millet ne olursa olsun ayırırdı. Şimdi bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın deniyor. Sana kim saldırdı ?
Takdir edecekleri yerde yani . Peeeh. Ya erkek kavgası o kadar kötü ki,kafa,göz dalıyorlar. İnsanlardan tiksindim. Yıldım. Hiç iyi günler beklemiyor bizi hiç.Aynen öyle canim
Kavga edenler benim uyarimla bi durdular ama bana izleyen kalabalık saldirdi
Neden kadin başıma karisiyomusum ölmek mi iatiyomusum
Ben kavgadan cok korkarim canımTakdir edecekleri yerde yani . Peeeh. Ya erkek kavgası o kadar kötü ki,kafa,göz dalıyorlar. İnsanlardan tiksindim. Yıldım. Hiç iyi günler beklemiyor bizi hiç.
Allah korusun canım yaBen kavgadan cok korkarim canım
Kız kavgasi hadi öyle siddetli olmuyor genelde ama erkekler ölümüne daliyolar mübarek
Bende orda cok korktum, polisi duyunca giderler diye düşündüm ama valla esnaf ve izleyen diğer kisiler yüzünden gidiyordum öteki tarafa
Ya inan ki Ümraniye'de ki videoyu acamadimAllah korusun canım yaAma insan olan insan durdurmaya çalışır ne bileyim. Elim,ayağım titriyor şiddet olayı görünce,duyunca .
Hoşgeldin canim nasılsın?Ay siz ciddi bişi konuşuyodunuz galiba,Kusura bakmayın ya
Yok balım ya,konu değişsin. Deprozyona girdiktiAy siz ciddi bişi konuşuyodunuz galiba,Kusura bakmayın ya
Merhaba pamukum yafrukurtumHoşgeldin canim nasılsın?
Bugün ölüm haberleri sarsti(
Amin canım. Allah hepimizi korusun manyaklardan. AmiiinYa inan ki Ümraniye'de ki videoyu acamadimhepimizi iyi insanlarla karsilastirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?