- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #62.641
Okudum şimdiHoşgeldin akabam bak şimdi bu mesaj ne anlama geliyor
Afiyet olsun canımın içiGünaydınoba..
Obabaşım kahvaltı süper,ellerine sağlık peltekim
Afiyet olsun canım :)Günaydın ellerine sağlık tatlım
Poşet geçince sonuç ne olur peki kafayaOkudum şimditaze kal diye mi dedi acep ? Ses yalıtımı demiş ama poşet geçirince zaten sesin çıkmaz ki
E tabi,hep fresh kalma durumu da varOkudum şimditaze kal diye mi dedi acep ? Ses yalıtımı demiş ama poşet geçirince zaten sesin çıkmaz ki
ön tarafı süzgeçli ama,tek kulak tarafları kapalıPoşet geçince sonuç ne olur peki kafaya
Dilim varmıyor kiPoşet geçince sonuç ne olur peki kafaya
Çevirme şimdi lafı öyle demedinön tarafı süzgeçli ama,tek kulak tarafları kapalı
İyi de Sibel zarzavat diilE tabi,hep fresh kalma durumu da varHep taptaze kalmanın nesi kötü
Söyle söyle benden başkasından duysun deniz hanimDilim varmıyor kianlattım işte
Ama hem poşetle terler,odem atar,incelir,zaten istediği de bu değil miİyi de Sibel zarzavat diil
Nefessiz kalırsın Allah korusunSöyle söyle benden başkasından duysun deniz hanim
Asena'mısın mübarekAma hem poşetle terler,odem atar,incelir,zaten istediği de bu değil mi
Sibelime asenalar kurbaan olsunAsena'mısın mübarekkıvırdı da kıvırdı
Herkesler kurban olsun onaSibelime asenalar kurbaan olsun
Senide sefiyom kız akabacıım
Ben öleyim istiyormuş meğer en iyisi ben gidiyim gelmiyim bi daha kurtulsun bendenNefessiz kalırsın Allah korusunDeniz yapma ama öyle şeyler
Poşet organik ama,nefes alandanNefessiz kalırsın Allah korusunDeniz yapma ama öyle şeyler
Onu isteyecek en son kişilerdendir Deniz. Şimdi mapustan yeni çıktı ya,devreleri karıştı onunBen öleyim istiyormuş meğer en iyisi ben gidiyim gelmiyim bi daha kurtulsun benden
Kaynanan mı girdi rüyanaa,gıcık kadıın,sibelime negatif enerji yüklemiş,git kadın git,sibelimi bize bırakBen öleyim istiyormuş meğer en iyisi ben gidiyim gelmiyim bi daha kurtulsun benden
AhahaPoşet organik ama,nefes alandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?