- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #62.701
Valla çok deşarj oluyo insan çok sevdim hep yapicigimYaşasın triplilik
Bana kafana poşet geçiricem öl dedi bende öleyimde kına yak dedim
Naptım gıSiz çok fenasınız bu bir meg senden bunu hic beklemezdim bu da 2
Yok canım ,sıfırdan 30a gelmişti ama kütük gibiydi. Biraz da olsa iyi şimdiHayır geçen sen 70 derece dedin ya şimdi 80 olmuş artmış diyommm 10 derece yasasinnnn
Getttttttt
Harika haberrAyağının bükülme açısı nerdeyse 80 derece dediii
Deniz mi dedi inanmam bı yanlış anlaşılma vardırBana kafana poşet geçiricem öl dedi bende öleyimde kına yak dedim
Güldün benim halime öleyimmi benNaptım gı
Kabak benim başıma mı patladı
Oo gözünaydın akabacım,körfezim,demekki obada volta atabilcenAyağının bükülme açısı nerdeyse 80 derece dediii
Çok şükür bin şükür kuzummmmm hadi bakalım herşey daha da güzel olacakYok canım ,sıfırdan 30a gelmişti ama kütük gibiydi. Biraz da olsa iyi şimdiağrı,sızı da azaldı şükür
Kesin bilgi kulaklarımla duydum gözlerimle gördümDeniz mi dedi inanmam bı yanlış anlaşılma vardır
Amin tatlımm inshallahÇok şükür bin şükür kuzummmmm hadi bakalım herşey daha da güzel olacak
Sana gülmedim,Deniz yosununun kıvırmalarına güldümGüldün benim halime öleyimmi benkurtulursunuz
Sağol canımH
Harika haberrMaşallhhh
Bak hanife haksızmıyım,söyle,şimdi,biz kızlarla konuşuyoduk sabah,sonra yattık uyuduk,bu tuzsuzda kocasına taze ekmek almadı diye kızdı galibası,didikine,ne konuşuyosunuz,kafam şişti,ben de didimki,haklısın cano,bi dahakine poşet geçiririm kafana,gürültü geçmez,şimdi suçlu benmiyimDeniz mi dedi inanmam bı yanlış anlaşılma vardır
Ha ölsende olur diyosun yaniSana gülmedim,Deniz yosununun kıvırmalarına güldüm
Sağolasın canım ,inshallah yakındaOo gözünaydın akabacım,körfezim,demekki obada volta atabilcen
O zaman şaka yapmıştırKesin bilgi kulaklarımla duydum gözlerimle gördüm
O zaman şaka yapmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?