- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #62.661
Yok yok akabam tam da öyle dedi bak sen öl meydan bana kalsın dediOnu isteyecek en son kişilerdendir Deniz. Şimdi mapustan yeni çıktı ya,devreleri karıştı onunhem stilettoyla halay falan. Sarsıldı. Yapmaz o öyle şeyler sana tatlım benim
Sen yukledin bana negatifi sabah sabah öl dedinKaynanan mı girdi rüyanaa,gıcık kadıın,sibelime negatif enerji yüklemiş,git kadın git,sibelimi bize bırak
Yok balım yok . Öyle demez o sanaYok yok akabam tam da öyle dedi bak sen öl meydan bana kalsın dedi
Hı hı,sibelimi gürültüden korumak için,bir kaç kere kullanabilcemAhahaay sen çok yaşa e mi ? geri dönüşümlüdür de o
O seni toptan poşetlicekHı hı,sibelimi gürültüden korumak için,bir kaç kere kullanabilcem
Kınayı yakacak daha iyi bir yer biliyorum, dur, kaçmaSen yukledin bana negatifi sabah sabah öl dedinben öleyim sende kına yak ellerine
Özleme sakın beni
Sevmiyom artık onu söyle bu arada kınayı da kargoya verdim münasip biyerlerine yaksın artık 2 kilo gonderdimYok balım yok . Öyle demez o sanaşaka yapayım demiş,öyle uçmuş azcık
Deme öyle demeSevmiyom artık onu söyle bu arada kınayı da kargoya verdim münasip biyerlerine yaksın artık 2 kilo gonderdim
Ben de kargoya bunu vermiştim senden önce amaaSevmiyom artık onu söyle bu arada kınayı da kargoya verdim münasip biyerlerine yaksın artık 2 kilo gonderdim
Bu sefer beni bi orkideyle kandiramazsin
Kandırdım bileee,ötekilerin yanına ne de güzel yakışııır,amaaan da amaaanBu sefer beni bi orkideyle kandiramazsin
Ara bulucu benAyyyyh ölecem @tuzsuz_ruhIcimdekiSonsuzDeniz
Aşık atışmaları veeee arada kalan benim minnak peltekim oyyyy
Tripli Sibılmegi ahahhahaKandırdım bileee,ötekilerin yanına ne de güzel yakışııır,amaaan da amaaan
Tripli sibelmegi'mizde oldu Şüküüüür Allaaaahaaaaa
AhahaTripli Sibılmegi ahahhaha
Yasaklara uyacan mı?Gel öpem
Nazlanma hadi
Ohh missss
Küsssssss TÜÜÜMMMMMMMMKandırdım bileee,ötekilerin yanına ne de güzel yakışııır,amaaan da amaaan
Tripli sibelmegi'mizde oldu Şüküüüür Allaaaahaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?