- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #62.681
Ne dedi???
Ayyyyh ölecem @tuzsuz_ruhIcimdekiSonsuzDeniz
Aşık atışmaları veeee arada kalan benim minnak peltekim oyyyy
Ara bulucu benilk günler depresyona giriyordum . alıştım artık ,süper
Tripli Sibılmegi ahahhaha
AhahaDeniz yaa
Siz çok fenasınız bu bir meg senden bunu hic beklemezdim bu da 2Yasaklara uyacan mı?
Gene kandıracan mı?
Bak kafana poşet geçiririm haaa
Taze kal diyerekten rastık çekerekten bade süzerekten oyyyy
ay geceden beri dır dır dır dır bu ne de yaaaa aynı obadayız diye sizin gürültünüzü çekmek zorundamıyım ben bi uyutmadiniz insanı bundan sonra ben yatınca herkes yatıcak ben kalkmadan kalkmayacak ANLAŞILDI MI
gel bakalım satın çenesini tutamayıp geyik topigi dışında geyik yapan stilettolu vatandassss
Ama ben konuşurken yorganı başına doğru çektiydim,çadırın penceresini de açmadımdı ,bi de üstelik sessiz de konuştuydum,nasıl rahatsız oldun yaaa
Nasıl çekmek o öyle resmen hala kulaklarımda çınlıyor konuşmalar bide elinize mikrofon alaydiniz
Haklısın cano ya,bidahakine başına poşet geçircem,ses filan geçmez
Okudum şimditaze kal diye mi dedi acep ? Ses yalıtımı demiş ama poşet geçirince zaten sesin çıkmaz ki
Ama hem poşetle terler,odem atar,incelir,zaten istediği de bu değil mi
Asena'mısın mübarekkıvırdı da kıvırdı
Sevmiyom artık onu söyle bu arada kınayı da kargoya verdim münasip biyerlerine yaksın artık 2 kilo gonderdim
Noldu kiiiSiz çok fenasınız bu bir meg senden bunu hic beklemezdim bu da 2
Gel canım yanımaSiz çok fenasınız bu bir meg senden bunu hic beklemezdim bu da 2
Elhamdülillah çok güzel haber ❤Ayağının bükülme açısı nerdeyse 80 derece dediii
Aleykümselam canım :)Selam :)
BenSen yukledin bana negatifi sabah sabah öl dedinben öleyim sende kına yak ellerine
Özleme sakın beni
10 derece daha fazlalamamış miAyağının bükülme açısı nerdeyse 80 derece dediii
Çok şükür canım sağol ❤Elhamdülillah çok güzel haber ❤
Bak ne demiş sanaKüsssssss TÜÜÜMMMMMMMM
Güzel haber Akabam çok daha iyi olacak inşallahAyağının bükülme açısı nerdeyse 80 derece dediii
Geldim bilem bak tribin el kitabını yazdım bi satteGel canım yanıma
Selam tatlışımSelam :)
Zaman lazım dedi. Önceden sıfırdı. Düz duruyordu hep ,2 ay falan sonra o da olacak inshallah10 derece daha fazlalamamış mi
Yaşasın triplilikGeldim bilem bak tribin el kitabını yazdım bi satte
Hayır geçen sen 70 derece dedin ya şimdi 80 olmuş artmış diyommm 10 derece yasasinnnnZaman lazım dedi. Önceden sıfırdı. Düz duruyordu hep ,2 ay falan sonra o da olacak inshallah
Amin canım benim,inshallahGüzel haber Akabam çok daha iyi olacak inşallah
Mevzuya yabancı kaldım Sibel ile Deniz niye atisiyor yine?? @tuzsuz_ruhSelam tatlışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?