- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #62.841
Şimdi ben gidiyom kendi kafama hava geçirmeyen bir poşet geçiricem sonrada boğazımdan baglicam sende kargodan gelen kınayı obaya dagitNiye duyamadın acabaaa
Poşet fikri iyi geldi di miii
Tuzsuz varya hani,tansiyon düşüren,işte oÇok özür dilerim ama sibel kim? Obadan biraz uzak kaldımda ben. Kusuruma bakmayın :-(
Kim kiÇok özür dilerim ama sibel kim? Obadan biraz uzak kaldımda ben. Kusuruma bakmayın :-(
O poşeti teserim,parçalarımŞimdi ben gidiyom kendi kafama hava geçirmeyen bir poşet geçiricem sonrada boğazımdan baglicam sende kargodan gelen kınayı obaya dagit
Sen mi sevinme daha daO poşeti teserim,parçalarım
TamamTuzsuz varya hani,tansiyon düşüren,işte o
ahh benim alıngan tuzsuz ruhlu sibelimmm. Kızma seviyorum ben seniKim kisibel kim ki zaten dimi sagol
Ben gidiyorum,çamaşır asıcam,sen düşün bol bol,haklı olduğumu anla,ben gelirim bi araSen mi sevinme daha da
Tamam
ahh benim alıngan tuzsuz ruhlu sibelimmm. Kızma seviyorum ben seni
Gelme bence sen daha daBen gidiyorum,çamaşır asıcam,sen düşün bol bol,haklı olduğumu anla,ben gelirim bi ara
Atarsa içeri düşerim,sevinme,tehlikesi yok yaniGelme bence sen daha daçamaşır asarken dikkat et de arkadan bir el terastan atmasın seni
Atarsa içeri düşerim,sevinme,tehlikesi yok yani
Benim orkidem çirkinmiydi
Yooğ yoooğğ bunu kabul edrsem,tripli cadıgadın melek'e haksızlık etmiş olurum ki hak yemeyi hiiçç sevmem. 1 senedir çekmediğim kalmadı elinden
Biz niye kına yakcaz amaŞimdi ben gidiyom kendi kafama hava geçirmeyen bir poşet geçiricem sonrada boğazımdan baglicam sende kargodan gelen kınayı obaya dagit
Ama bu onu solladı meeeegYooğ yoooğğ bunu kabul edrsem,tripli cadıgadın melek'e haksızlık etmiş olurum ki hak yemeyi hiiçç sevmem. 1 senedir çekmediğim kalmadı elinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?