- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #62.861
Düzelir şimdi,ben bdvye gidiyorum,3X tripliye selam edin,deyinki,neyse,demeyin bişeyHala düzelmemiş ortalık
Hiç sanma öyle. Benim smileylerime bile karışıyo. Özelden benzeti benzetiveriyo beni. Burdakiler sizin gördüklerinizAma bu onu solladı meeeeg
Sahi kıııız, tavık demişken,bakıyım fırın poşetim kalmış mıDavığı bile poşete koyup fırına vermeden önce çatallan deliyon,sen de del poşeti 3-5 yerinden,havasız kalır boğulursun sonra Sibelim
Gitme ya. Ban yicen yineDüzelir şimdi,ben bdvye gidiyorum,3X tripliye selam edin,deyinki,neyse,demeyin bişey
Ben pek üşendim bugün ya yemek konusundaSahi kıııız, tavık demişken,bakıyım fırın poşetim kalmış mıOof güzel olur akşama
Çok kızgın çok3×Tripli tuzsuz ruh Sibıl
Ahahhaha okuyup okuyup gülüyom yareppim lafa bak heleŞimdi ben gidiyom kendi kafama hava geçirmeyen bir poşet geçiricem sonrada boğazımdan baglicam sende kargodan gelen kınayı obaya dagit
Çok alakasız da senin lahmacun tarifini verir misin canım bana bi ara ?Ben pek üşendim bugün ya yemek konusunda
Tabii ki peltekm,yazarım bi araÇok alakasız da senin lahmacun tarifini verir misin canım bana bi ara ?
Bende biz niye yakcaz onu anlamadımAhahhaha okuyup okuyup gülüyom yareppim lafa bak hele
Kınaya yazık olmasın diyerektenBende biz niye yakcaz onu anlamadım
Delicious
Ama bize kızgın değildiKınaya yazık olmasın diyerekten
Aslında un yumurta süt k.tozu.Delicioustamam canım
Basitmişte oranları önemli işte :)Aslında un yumurta süt k.tozu.
Iç harç belli.
Koy yağsız tavaya. Kapak içerden buhar olunca kıs altını,10 dak.
Hepsi bu
Yemeğim var Allahtan,poşetim kalmamış çünki,borcamda da olur gerçi de.Fırın poşetlerini poğaça börek ısıtırken kullanıyorum,süper oluyorBen pek üşendim bugün ya yemek konusunda
Göz kararı lafına hep kızmışımdır ama sahiden göz kararı peltekimBasitmişte oranları önemli işte :)
Megitom ben 7 dk filan tuttum,üstü daha.ıslak görünürken aldım,çekti sonra,ama mutlaka yap akabam,vallahi süper
Yumurta ve süt önemli sadece. Unu ona göre hallederim. Tamam balım,acil değil zatenGöz kararı lafına hep kızmışımdır ama sahiden göz kararı peltekim
Bidahakine dikkat edeyim bakiim nasıl tutturuyorum hamurunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?