Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Profilinde Ece'ye çok üzüldüğümü yazmıştım..

Evet mısır unlu. Hiç yemedim ama canım çekti çok. Yok gerçeği değil canım
Benim uyduruk olanı ben kavrulmuş unla yapıyorum canım.Sütlü mısırı fırında kurutup un yaparlar,belki bilirsin.Fırınkurusu denir.
2 bardak suyu tavada kaynatıp,tam kaynamadan 2kaşık kadar unu serperek,ya da bulamaç gibi yaparak karıştırıyorum.1 2 kaynayınca kapatıp 1 kaşık tereyağı ve kaşar ilavesiyle kapak kapatıyorum.Unu önden kavurup soğutarak ta yapabilirsin.Sıcakken yapanda var ama topaklanıyor ben yaparken.

Deneyeyim canım ben bugün bunu,çok sağol mısır unu var ,düz msır unu

Triplimelek Megi canim bebeğin mi hasta
Rabbim şifalar versin inşallah canimm geçmiş olsun
Dün düştü ama yüksekten düştü salak kafam tutamadım elimden kaydı gitti
Çok korktum ayağı kırıldı diye saatlerce ağladı o ağladı ben ağladım kafasını da vurdu çok şükür bişey çıkmadı. İncinmiş ayağı geçer bir kaç güne dedi doktor. Fazla bastırmayın dedi

Deneyeyim canım ben bugün bunu,çok sağol mısır unu var ,düz msır unu
O da olur canım,kısık ateşte biraz tereyağında kavurup soğut.Gerisi aynı.Kapatınca tereyagı ilave edersin yine,ooh miss:))

Canimm kiyamam yaa Rabbim korusun inşallah bebegini
Hemen iyileşir annesi üzülme nolur
Benim kizimda düşmüştü bi kere kafa üstü ben 3 jere gittim hastaneye bişey yok dedilerdi ama
Anlıyorum seni ama sakin kalmaya çalış olurmu canm sen aglasan bebegin daha kötü oluyo
Rabbim bi daha böyle korku yasatmasin sana inşallah♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…