- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.041
Neyi görmezden geldimSinirlendirdilerse vermiyorum. Sen?
Hakkında yazılanı okuyup görmezden gelmiyor musun?
Cevap yazdım ben oraya beğeni de yaptımProfilinde Ece'ye çok üzüldüğümü yazmıştım..
Benim uyduruk olanı ben kavrulmuş unla yapıyorum canım.Sütlü mısırı fırında kurutup un yaparlar,belki bilirsin.Fırınkurusu denir.Evet mısır unlu. Hiç yemedim ama canım çekti çok. Yok gerçeği değil canım
Allah başka dert vermesin şu face ne önemli yahuFacebook bağlantısı yapamayınca erkenden kapıyı tıklatıp,uyandıran 78lik genç kız kv
Deneyeyim canım ben bugün bunu,çok sağolBenim uyduruk olanı ben kavrulmuş unla yapıyorum canım.Sütlü mısırı fırında kurutup un yaparlar,belki bilirsin.Fırınkurusu denir.
2 bardak suyu tavada kaynatıp,tam kaynamadan 2kaşık kadar unu serperek,ya da bulamaç gibi yaparak karıştırıyorum.1 2 kaynayınca kapatıp 1 kaşık tereyağı ve kaşar ilavesiyle kapak kapatıyorum.Unu önden kavurup soğutarak ta yapabilirsin.Sıcakken yapanda var ama topaklanıyor ben yaparken.
Olur inşallah kuzum sen içini ferah tut sen stres panik yaparsan o da huzursuz olur. Sakin sakin yatın kalkın oynaşınÖyle yapıyorum canım bugünü de atlatırsam biraz daha iyi olacaktır
Deli oldum ya. Zaten sabah 6 civarı uyuyoruzAllah başka dert vermesin şu face ne önemli yahu
Dün düştü ama yüksekten düştü
O da olur canım,kısık ateşte biraz tereyağında kavurup soğut.Gerisi aynı.Kapatınca tereyagı ilave edersin yine,ooh miss:))Deneyeyim canım ben bugün bunu,çok sağolmısır unu var ,düz msır unu
Tamam canım benim,çok sağolO da olur canım,kısık ateşte biraz tereyağında kavurup soğut.Gerisi aynı.Kapatınca tereyagı ilave edersin yine,ooh miss:))
Acmamak da olmuyor dimiDeli oldum ya. Zaten sabah 6 civarı uyuyoruz
Ne olmuş,paylaşımları mı gecikmişFacebook bağlantısı yapamayınca erkenden kapıyı tıklatıp,uyandıran 78lik genç kız kv
Görüp okunulan yerin neyini inkâr edeyimSadece menü bildirimi yapıyorum demeyeceksin. Hepsi bu!
Istediğin,tercih ettiğin yerde olabilirsin elbette. Sadece inkar etme!
HuyunGörüp okunulan yerin neyini inkâr edeyim
Kız deli gibi Facebook'ta. 24 SaatNe olmuş,paylaşımları mı gecikmiş
Canimm kiyamam yaa Rabbim korusun inşallah bebeginiDün düştü ama yüksekten düştüsalak kafam tutamadım elimden kaydı gitti
Çok korktum ayağı kırıldı diye saatlerce ağladı o ağladı ben ağladımkafasını da vurdu çok şükür bişey çıkmadı. İncinmiş ayağı geçer bir kaç güne dedi doktor. Fazla bastırmayın dedi
Peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?