- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.081
Bak bu zamana kadar da kadına cevap vermedim. Taş olsa çatlarSürekli odaya sokup,hakkımda konuşuyordu. Dil farklı ama ,adamın yüzünden anlardım. Sürekli beni kötülüyordu.Adamın 40 yıllık anası,biz de yeniyiz beni tanımıyor tabii o kadar. Ben Tr döneceğim ayrılalım dedim. Bir konu söyledimadam aynı böyle oldu. Dedi ki ya bana neler anlatıyor hepsi yalanmış. 1 yalandan,her şeyi çözmüş yani kafasında. Çok şükür Allah'a o son oldu. Şimdi hep der,herkes yalan söyler bana,sen hariç :)
Ooh maşallah,Allah daim etsin:))Sürekli odaya sokup,hakkımda konuşuyordu. Dil farklı ama ,adamın yüzünden anlardım. Sürekli beni kötülüyordu.Adamın 40 yıllık anası,biz de yeniyiz beni tanımıyor tabii o kadar. Ben Tr döneceğim ayrılalım dedim. Bir konu söyledimadam aynı böyle oldu. Dedi ki ya bana neler anlatıyor hepsi yalanmış. 1 yalandan,her şeyi çözmüş yani kafasında. Çok şükür Allah'a o son oldu. Şimdi hep der,herkes yalan söyler bana,sen hariç :)
Amin ,cümlemizin huzurunu korusun ❤Ooh maşallah,Allah daim etsin:))
Bazen konuşarak,bazen susarak kazanırsın,boşverBak bu zamana kadar da kadına cevap vermedim. Taş olsa çatlar
Büyüklere cevap verilmez diye büyüdüm. Allah sabrımın karşılığını verdi. Konuşmam hiç. Günaha girmem boş yereBazen konuşarak,bazen susarak kazanırsın,boşver
Eşim de musaade etmez öyle şeylere.Bana etkisi olamadı kayınvalidemin,fakat kaynım sessiz kaldığı için eltime karışıyordu.Kız pantolon giyiyordu,komşuları kvye söylüyormuş,utanıyormuş.Kız zaten giyiyordu öncedende.Ben kapalıyım,ama sonuna kadar eltimi savundum.Karışmak ne demek,oğlun sevmiş evlenmiş,bu kız sizi kandırdı mı,yok.Amin ,cümlemizin huzurunu korusun ❤
Eşim de musaade etmez öyle şeylere.Bana etkisi olamadı kayınvalidemin,fakat kaynım sessiz kaldığı için eltime karışıyordu.Kız pantolon giyiyordu,komşuları kvye söylüyormuş,utanıyormuş.Kız zaten giyiyordu öncedende.Ben kapalıyım,ama sonuna kadar eltimi savundum.Karışmak ne demek,oğlun sevmiş evlenmiş,bu kız sizi kandırdı mı,yok.
Nasıl olsa oğlanın aklına gireriz diye planlar planlar.
Ben kapalıyken bana da,'saçının topuz olduğu belli oluyorörtünün altından' demeler.
Şimdikilerin yaptığı gibi minare topuz değil,bildiğin ense topuzu.Ne yapayım dedim,saçımı mı keseyim belli olmasın diye
Kızlarına sınırsız özgürlük ama.Onlar bekar,canları öyle istiyor demeler.
Eşimden örnek aldı kaynım da,eltim rahat nefes aldı
Kim geçmiş senden
Ben senden geçtim diye bişey dedim mi bak lafı sende şimdi dotunden anladın gördünmü
Bayılırlar karışmaya . PislerEşim de musaade etmez öyle şeylere.Bana etkisi olamadı kayınvalidemin,fakat kaynım sessiz kaldığı için eltime karışıyordu.Kız pantolon giyiyordu,komşuları kvye söylüyormuş,utanıyormuş.Kız zaten giyiyordu öncedende.Ben kapalıyım,ama sonuna kadar eltimi savundum.Karışmak ne demek,oğlun sevmiş evlenmiş,bu kız sizi kandırdı mı,yok.
Nasıl olsa oğlanın aklına gireriz diye planlar planlar.
Ben kapalıyken bana da,'saçının topuz olduğu belli oluyorörtünün altından' demeler.
Şimdikilerin yaptığı gibi minare topuz değil,bildiğin ense topuzu.Ne yapayım dedim,saçımı mı keseyim belli olmasın diye
Kızlarına sınırsız özgürlük ama.Onlar bekar,canları öyle istiyor demeler.
Eşimden örnek aldı kaynım da,eltim rahat nefes aldı
Oy tatlıma üzülmüş müüBen senden geçtim diye bişey dedim mi bak lafı sende şimdi dotunden anladın gördünmügara sabahtır serenat yaptım şarkı yolladim profile tacize geldim tık yok istemiyorsan giderim
50 Tane şarkı söyledi sana sabahtan berii
Sen sahitsin akabam50 Tane şarkı söyledi sana sabahtan berii
Şahidim canımın içiiSen sahitsin akabam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?