- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.061
Önemli bir şeydir belki diyoruz. Zaten açmasak açar kapıyı girer. Yatak odamıza yaniAcmamak da olmuyor dimi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Canimm kiyamam yaa Rabbim korusun inşallah bebegini
Hemen iyileşir annesi üzülme nolur
Benim kizimda düşmüştü bi kere kafa üstü ben 3 jere gittim hastaneye bişey yok dedilerdi ama
Anlıyorum seni ama sakin kalmaya çalış olurmu canm sen aglasan bebegin daha kötü oluyo
Rabbim bi daha böyle korku yasatmasin sana inşallah♥♥
2012 den beri kullanmıyorum face:)Kız deli gibi Facebook'ta. 24 Saattv röportajları da var
Biraz aciyan ayagini sıkmadan sariversen canim degmesin biyere diyeÇok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Amin inşallah Rabbim bütün yavrularımızı korusun
Kız deli gibi Facebook'ta. 24 Saattv röportajları da var
Doktor sardı canım dün.Biraz aciyan ayagini sıkmadan sariversen canim degmesin biyere diye
Bende kullanmıyorum 2010'dan beri. Çeçenistandan gelen kanallara işte. Ürdünde Çeçen olmak tadınca şeyler2012 den beri kullanmıyorum face:)
Kaynanana sosyal medya kapat huzur bul de
O ne öyle 78 yaşında tv röportajlari
Aynı evdemi yasiyosunuz??Önemli bir şeydir belki diyoruz. Zaten açmasak açar kapıyı girer. Yatak odamıza yani
geçmiş olsun canım beterinden korusun Rabbim♥♥Doktor sardı canım dün.
Onu da çıkarmaya çalışıyor tam bir cadı hanım
Bende kullanmıyorum 2010'dan beri. Çeçenistandan gelen kanallara işte. Ürdünde Çeçen olmak tadınca şeyler
Beraber ve solo şarkılar evetAynı evdemi yasiyosunuz??
Uyurken kapıyı kilitle
geçmiş olsun canım beterinden korusun Rabbim♥♥
Hic sevmem yatak odasına girilmesubi yaa cok ayipBeraber ve solo şarkılar evetkapıyı kırar böylesini görmemişsindir
Edep ,mahrem nedir bilmeyince normal canım.Hic sevmem yatak odasına girilmesubi yaa cok ayip
Esin konussun girme diye off sinirim bozuldu bakEdep ,mahrem nedir bilmeyince normal canım.
Havluyla kapıda beklesin bari,tövbe tövbe,torun yapmayın diye çabalıyodurBeraber ve solo şarkılar evetkapıyı kırar böylesini görmemişsindir
Kaynımı ve eltimi yakalamış bir kereHavluyla kapıda beklesin bari,tövbe tövbe,torun yapmayın diye çabalıyodur
Söyledi,sakince,sinirle,kavgayla . İnadına yapıyor . Şu bir kaç zamandır yapmadı ama.hakkını yemeyeyim. Canı istesin,şu an yapar.Esin konussun girme diye off sinirim bozuldu bak
Pamuk,yapıcam diyene duvar olsa yıkar.Geçen de bir konuya yazdım,bir kadın oğlunun evine gidiyor,gelin gecelikle açıyor kapıyı henüz sabah.gelin mantosunu alıp asana kadar bakıyor kv yok.odasına gidiyorki,gelinin sıcak yatağına.girmiş kv,arkası dönük sokulmuş oğlunaEsin konussun girme diye off sinirim bozuldu bak
Kuma değil ki gelinler o muameleyi görsünPamuk,yapıcam diyene duvar olsa yıkar.Geçen de bir konuya yazdım,bir kadın oğlunun evine gidiyor,gelin gecelikle açıyor kapıyı henüz sabah.gelin mantosunu alıp asana kadar bakıyor kv yok.odasına gidiyorki,gelinin sıcak yatağına.girmiş kv,arkası dönük sokulmuş oğluna
Yani ben yaşlılara karşı her türlü hoşgörü yolunu kullanırım,ben bile bir kılıf bulamadım bu duruma
Ama oğlu tavır koysa olmaz bence bunlar,dediğim konuda eşim olacak,bir harp çıkar o anda,analar oğullarını tanıyor,neye gücü yeterse yapıyor işte
Nasıl olduKuma değil ki gelinler o muameleyi görsünilk bir senem çok zordu. Ama şimdi anladı anasını,1 gecede hem de
Sürekli odaya sokup,hakkımda konuşuyordu. Dil farklı ama ,adamın yüzünden anlardım. Sürekli beni kötülüyordu.Adamın 40 yıllık anası,biz de yeniyiz beni tanımıyor tabii o kadar. Ben Tr döneceğim ayrılalım dedim. Bir konu söyledimNasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?