Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Amin inşallah Rabbim bütün yavrularımızı korusun

Önemli bir şeydir belki diyoruz. Zaten açmasak açar kapıyı girer. Yatak odamıza yani
Aynı evdemi yasiyosunuz??
Uyurken kapıyı kilitle
Doktor sardı canım dün.
Onu da çıkarmaya çalışıyor tam bir cadı hanım
geçmiş olsun canım beterinden korusun Rabbim♥♥
Bende kullanmıyorum 2010'dan beri. Çeçenistandan gelen kanallara işte. Ürdünde Çeçen olmak tadınca şeyler

Esin konussun girme diye off sinirim bozuldu bak
Pamuk,yapıcam diyene duvar olsa yıkar.Geçen de bir konuya yazdım,bir kadın oğlunun evine gidiyor,gelin gecelikle açıyor kapıyı henüz sabah.gelin mantosunu alıp asana kadar bakıyor kv yok.odasına gidiyorki,gelinin sıcak yatağına.girmiş kv,arkası dönük sokulmuş oğluna
Yani ben yaşlılara karşı her türlü hoşgörü yolunu kullanırım,ben bile bir kılıf bulamadım bu duruma
Ama oğlu tavır koysa olmaz bence bunlar,dediğim konuda eşim olacak,bir harp çıkar o anda,analar oğullarını tanıyor,neye gücü yeterse yapıyor işte

Kuma değil ki gelinler o muameleyi görsün ilk bir senem çok zordu. Ama şimdi anladı anasını,1 gecede hem de

Sürekli odaya sokup,hakkımda konuşuyordu. Dil farklı ama ,adamın yüzünden anlardım. Sürekli beni kötülüyordu.Adamın 40 yıllık anası,biz de yeniyiz beni tanımıyor tabii o kadar. Ben Tr döneceğim ayrılalım dedim. Bir konu söyledim adam aynı böyle oldu. Dedi ki ya bana neler anlatıyor hepsi yalanmış. 1 yalandan,her şeyi çözmüş yani kafasında. Çok şükür Allah'a o son oldu. Şimdi hep der,herkes yalan söyler bana,sen hariç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…