- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.121
Insllah canim biraz daha sabirrO kadardan da beter. İnshallah kurtulacağız burdan. Amin
Ben gördünüz sandım. İnshallah iyidir,inshallah bebek isteyen tüm kardeşlerimiz bebeklerine kavuşur :)Ben anlıyorum canım,meg de anlıyor,ama sanırım,sensizliğe dayanamadı=/
Meleğim,@-Asmin- bugün ameliyat olmuş bebek için,yeni gördüm,kimse de yazmadı obada.İnşallah iyi geçmiştir inşallah
Amin canımInsllah canim biraz daha sabirr
Bu nasıl bir laf böyle yok yok gerçekten gidicem artıkAma onun canı yandı megisi,kuzusu uf oldu,onun dünyayı gözü görmez birkaç gün,Yoksa o senden geçmez,dünya bir yanaaa,sen bir yana
Bende dün dört döndüm ama,birisi hiç tınlamadı
Sevse böyle yaparmı hicSeni sevmez mi hiç ? Çok çok seviyor
@DenizinYosunKokusu canım uzatmayın lütfen hadiBu nasıl bir laf böyle yok yok gerçekten gidicem artık
Keçi o inat ediyorSevse böyle yaparmı hicmesajlarımi bild gormuyor
Yok yawww benim onu sevdiğimi bunları da hep sevdigimden yaptigimi bilmiyosa gormuyosa bisey demiyorum artık dün benim onları ciddi soylemedigimi bildiği halde bak neler diyor bugün ben başka kime yapıyorum böyle ona yaptığım gibi@DenizinYosunKokusu canım uzatmayın lütfen hadi
Nazlanıyordur canım.. gayet ciddiyim. O da sana takıldığı gibi kimseye takılmıyor ama :) dün uzadı biraz sadeceYok yawww benim onu sevdiğimi bunları da hep sevdigimden yaptigimi bilmiyosa gormuyosa bisey demiyorum artık dün benim onları ciddi soylemedigimi bildiği halde bak neler diyor bugün ben başka kime yapıyorum böyle ona yaptığım gibi
O biliyor hepsini ama bisey demicemNazlanıyordur canım.. gayet ciddiyim. O da sana takıldığı gibi kimseye takılmıyor ama :) dün uzadı biraz sadece
Gelince,okuyunca zaten yazar o sana.O biliyor hepsini ama bisey demicem
Ben çıkıyorum canımGelince,okuyunca zaten yazar o sana.
Allah'a emanet ol tatlım. GörüşürüzBen çıkıyorum canım
Sağol görüşürüzAllah'a emanet ol tatlım. Görüşürüz
Selam şekerciğim. Nerelerdesin ?Selamlar hanimlar iyi geceler hepinize tabletten girdim yazmak ne zormus yaaaa
Selam şekerciğim. Nerelerdesin ?
Kızına gittin sandım bendeSelam şeker buradayimda firsat olmuyor hiç
Kızına gittin sandım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?