- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.101
Tamam söylerm. Ama sen de öteki tripliye söyle,artık beni uyutmayı başaramıycak hiiihhhhhh
Tamam söylerim de seninki senin gönlünü almak için dört döndü etrafında.
Sana didi Duzsuz Sibılım evetŞimdi sen bunu bana mı dedin
Bendeki yerini bilip de söyledi dimi bunu banaSana didi Duzsuz Sibılım evet
Ah aaahhhhBendeki yerini bilip de söyledi dimi bunu bana
Gitme,al gönlünü Yosun'nunGidiyorum daha da gelmemmm
Ama onun canı yandı megisi,kuzusu uf oldu,onun dünyayı gözü görmez birkaç günTamam söylerim de seninki senin gönlünü almak için dört döndü etrafında.
Sen de söyle trip kıralıçasına,ben de tercihlere saygılıyım. Ancak tercihin sonuçlarına katlanılacak bundan böyle.
Işte ogader!
Ne gitmesi ? Ne gelmemesi ?Gidiyorum daha da gelmemmm
Beni bir sen anladınAma onun canı yandı megisi,kuzusu uf oldu,onun dünyayı gözü görmez birkaç gün,Yoksa o senden geçmez,dünya bir yanaaa,sen bir yana
Bende dün dört döndüm ama,birisi hiç tınlamadı
Gözle görülüp okunulan bir platform da nasıl uyutacağım seni acabaTamam söylerm. Ama sen de öteki tripliye söyle,artık beni uyutmayı başaramıycak hiiihhhhhh
Tercih?Tamam söylerim de seninki senin gönlünü almak için dört döndü etrafında.
Sen de söyle trip kıralıçasına,ben de tercihlere saygılıyım. Ancak tercihin sonuçlarına katlanılacak bundan böyle.
Işte ogader!
Kandırmak?Terkedildik Yosunlu DenizimÖrselendik kandırıldık uyutulduk hırpalandık kırıldık ve de döküldük
Ben anlıyorum canım,meg de anlıyor,ama sanırım,sensizliğe dayanamadı=/Beni bir sen anladın
Saygisiz demek o kadar yaaSöyledi,sakince,sinirle,kavgayla . İnadına yapıyor . Şu bir kaç zamandır yapmadı ama.hakkını yemeyeyim. Canı istesin,şu an yapar.
Pamuk,yapıcam diyene duvar olsa yıkar.Geçen de bir konuya yazdım,bir kadın oğlunun evine gidiyor,gelin gecelikle açıyor kapıyı henüz sabah.gelin mantosunu alıp asana kadar bakıyor kv yok.odasına gidiyorki,gelinin sıcak yatağına.girmiş kv,arkası dönük sokulmuş oğluna
Yani ben yaşlılara karşı her türlü hoşgörü yolunu kullanırım,ben bile bir kılıf bulamadım bu duruma
Ama oğlu tavır koysa olmaz bence bunlar,dediğim konuda eşim olacak,bir harp çıkar o anda,analar oğullarını tanıyor,neye gücü yeterse yapıyor işte
Sevmiyomus beni artikGitme,al gönlünü Yosun'nun
O kadardan da beter. İnshallah kurtulacağız burdan. AminSaygisiz demek o kadar yaa(
Seni sevmez mi hiç ? Çok çok seviyorSevmiyomus beni artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?