Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ben senden geçtim diye bişey dedim mi bak lafı sende şimdi dotunden anladın gördünmü gara sabahtır serenat yaptım şarkı yolladim profile tacize geldim tık yok istemiyorsan giderim
M M e g söyle o konuşan kişiye,ben kimseye küs değilim,tercihlere saygılıyım sadece,istenmediğim gönülde durmam

M M e g söyle o konuşan kişiye,ben kimseye küs değilim,tercihlere saygılıyım sadece,istenmediğim gönülde durmam
Tamam söylerim de seninki senin gönlünü almak için dört döndü etrafında.

Sen de söyle trip kıralıçasına,ben de tercihlere saygılıyım. Ancak tercihin sonuçlarına katlanılacak bundan böyle.
Işte ogader!

Ama onun canı yandı megisi,kuzusu uf oldu,onun dünyayı gözü görmez birkaç gün,Yoksa o senden geçmez,dünya bir yanaaa,sen bir yana

Bende dün dört döndüm ama,birisi hiç tınlamadı

Tamam söylerm. Ama sen de öteki tripliye söyle,artık beni uyutmayı başaramıycak hiiihhhhhh
Gözle görülüp okunulan bir platform da nasıl uyutacağım seni acaba

Tercih?
Kim neyi kime tercih etti?
Gerçekten bunu bana mı söylüyorsun?
Ciddi misin?
Terkedildik Yosunlu Denizim Örselendik kandırıldık uyutulduk hırpalandık kırıldık ve de döküldük
Kandırmak?
Uyutulmak?
Dökülmek?
Kırılmak emin misin sadece sen mi kırıldın?

Bunların cevabını çok merak ediyorum...
İyi akşamlar

Söyledi,sakince,sinirle,kavgayla . İnadına yapıyor . Şu bir kaç zamandır yapmadı ama.hakkını yemeyeyim. Canı istesin,şu an yapar.
Saygisiz demek o kadar yaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…