- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.361
Kapısının önünde hala açmadı kapıyıAaa ne oldu ki?
Nerede bekliyorsun?
Netim az diyordu
Bozma moralini kuzum deniz kıyamaz sana.Kapısının önünde hala açmadı kapıyızaten moralmanim sıfır dünden beri bekletiyor hala
Ühü ühü kıydı bilem çoktanBozma moralini kuzum deniz kıyamaz sana.
IcimdekiSonsuzDeniz tuzsuzum seni bekliyor kızz açsana kapıyı
Noldu canim???Ühü ühü kıydı bilem çoktanşu 2017 den biktim valla çıksın gitsin artık hergun bi haber hepside kötü bu kadar mı olur yaaaa
İnternetim az demişti canım gelir arada bakar.Ühü ühü kıydı bilem çoktanşu 2017 den biktim valla çıksın gitsin artık hergun bi haber hepside kötü bu kadar mı olur yaaaa
Kapısının önünde hala açmadı kapıyızaten moralmanim sıfır dünden beri bekletiyor hala
Geçen demiştim ya arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı diye dış gebelikmis kız bir kere laparoskopi oldu şimdi ameliyat belki tüpü de alacaklarNoldu canim???((
Selam obaaa♥
YaaaaGeçen demiştim ya arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı diye dış gebelikmis kız bir kere laparoskopi oldu şimdi ameliyat belki tüpü de alacaklarmoralim sıfırın altına düştü valla hic iyi değilim hergun kendimden umudu kesiyorum
Barıştık şımarık şeyBaristikmiii
Inşallah canım iki gündür çok canım sıkıldı bugün kesinleşmiş ameliyat olacak Rabbim aratmasin neler çekti nelerYaaaa(((
Ama Rabbim şifa verir canim üzülme
Okuyalım arkadaşın için inşallah
Ama sabretsin ardından mucizevi şekilde veriyor Rabbim
Barıştık şımarık şey
Sende yaparsan bende gelmembak bida böyle yaparsan giderim gelmem
Benim ikizlerim için de özel hastane de doktor dış gebelik dediInşallah canım iki gündür çok canım sıkıldı bugün kesinleşmiş ameliyat olacak Rabbim aratmasin neler çekti neler
Ufak triplere evet uzatmalara hayirrrSende yaparsan bende gelmem
Inşallah kuzum ama bu kızın ki kesin kaç doktora gitti yazık inşallah Allah'ım cektirmesin aratmasinBenim ikizlerim için de özel hastane de doktor dış gebelik dedi
Haftasına kürtaj olcaktm cenazem çıktı
Meğer ikizmis
Bazi doktorlar ikizle dış gebeliği anlayamiyormus
Rabbim sana da arkadasina da tez zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah canım
Elden tek dua gelir
Cok üzüldüm cokkkkInşallah kuzum ama bu kızın ki kesin kaç doktora gitti yazık inşallah Allah'ım cektirmesin aratmasin
Bende öyle hala kendime gelemedim sabahtır dönüp duruyorum evin icindeCok üzüldüm cokkkk(amin inşallah canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?