- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.401
Ben hem sağlıktan çektim hem manevi canım hergun biyerim ağrıyor demekten biktim inan artık ama ağrıyor napiyimAy Allah korusunbenim de hep sağlıktan çektim off of
Anladım canım.Net bişey bildiğimden değil.Ama var bişey. Araştırmak lazım.
Benim hep 7 rakamıyla başım dertte olmuştur hayat boyu mesela.
Allah bu günümüzü aratmasın. Çok yorgunum ben y. İyi ki intihar haram kılınmış.Ben hem sağlıktan çektim hem manevi canım hergun biyerim ağrıyor demekten biktim inan artık ama ağrıyor napiyim
Bizde çok şükür meg yoksa gerçekten seve seve başkası yüzünden ayrılmış olacaktık hemde gerçek olmayan bisey yuzunden
Aynen vallahi canım gerçekten çok zor oldu benim icinAllah bu günümüzü aratmasın. Çok yorgunum ben y. İyi ki intihar haram kılınmış.
Allah yardımcın olsun tatlım ya. Aynen.Aynen vallahi canım gerçekten çok zor oldu benim icin
Allah'a bin şükür meg gerçekten şimdi bakıyorum o güne sabır verdi Allah katil olabilirdim ben karşıma geçmiş neler dedi benim için sabır verdi Allah da elimi bile degdirmedimAh sorma neler çektim,belli etmedim. Bi Tripli karamel bilir o günlerimi
Çok şükür bin şükür bu günümüze
Allah bir daha yaşatmasınAh sorma neler çektim,belli etmedim. Bi Tripli karamel bilir o günlerimi
Çok şükür bin şükür bu günümüze
Amin kuzum cümlemize insallahAllah yardımcın olsun tatlım ya. Aynen.
Araya girmiş gibi olacağım diye çekiniyorum da noldu ?Allah'a bin şükür meg gerçekten şimdi bakıyorum o güne sabır verdi Allah katil olabilirdim ben karşıma geçmiş neler dedi benim için sabır verdi Allah da elimi bile degdirmedim
Anlatırım detaylı kuzum hic ulu orta konuşmadım şimdi yemek yicez dönüşte anlatırım özelden çoğu kişi biliyor zaten burdanAraya girmiş gibi olacağım diye çekiniyorum da noldu ?
Yok canım sorun değil.afiyet olsunAnlatırım detaylı kuzum hic ulu orta konuşmadım şimdi yemek yicez dönüşte anlatırım özelden çoğu kişi biliyor zaten burdan
Aminnn..Allah bir daha yaşatmasın
Nolmus meg anlamadımŞu yeniyıl düşmanlığı nedir ya!!!
2018'e giriyoruz ve yepyeni gıcır gıcır bir yılı umutla beklemek,Şu yeniyıl düşmanlığı nedir ya!!!
Az önce profil mesajında "yılbaşına hayır!" denmiş,millet beğenmiş. Ben sebep ne dedim..Nolmus meg anlamadım
Bakayım canım amaç sadece yeni yıl olduktan sonra bisey yok bence canım yoksa hristiyan geleneği ya o yüzdendir noel kavramıAz önce profil mesajında yılbaşına hayır! denmiş,millet beğenmiş. Ben sebep ne dedim..
Bak istersen yenilerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?