- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.381
Afiyet olsun canımAkabam peltekim ellerine sağlık obabaşım
Afiyet olsun canım,görüşürüzSana ve herkese günaydın akabam,eline sağlık,
arkadaşlar internetim alarm veriyor,ek paket alıncaya kadar Asminimize ve triplimizin kuzusuna bakıp çıkarım,görüşürüz
Oh nihayetbak bida böyle yaparsan giderim gelmem
Barıştık şımarık şey
bak bida böyle yaparsan giderim gelmem
Sende yaparsan bende gelmem
Ufak triplere evet uzatmalara hayirrr
Benim için de berbat bir yıldıÜhü ühü kıydı bilem çoktanşu 2017 den biktim valla çıksın gitsin artık hergun bi haber hepside kötü bu kadar mı olur yaaaa
Dimi meg gitsin artık dedikce daha 10 gün var tövbe yarabbim hic iyi geçmedi benim içinBenim için de berbat bir yıldı
Kabus gibiydi. Hala da öyle. Bitmiyor arkadaş .Dimi meg gitsin artık dedikce daha 10 gün var tövbe yarabbim hic iyi geçmedi benim için
Aynen öyle akabam yaaa herkesin hayatı alt üst inan neden böyle oldu tövbe tövbe Allah beterinden korusunKabus gibiydi. Hala da öyle. Bitmiyor arkadaş .
Amin canım ya. Öyle isyankar.nankör de değiliz şükür ama. Hiç mutlu insan yok nerdeyse. Ama sağlık,ama maddi herkes mutsuz.Aynen öyle akabam yaaa herkesin hayatı alt üst inan neden böyle oldu tövbe tövbe Allah beterinden korusun
Yok gülüm isyan değilde iyi gelmedi kimseye gercektenAmin canım ya. Öyle isyankar.nankör de değiliz şükür ama. Hiç mutlu insan yok nerdeyse. Ama sağlık,ama maddi herkes mutsuz.
Hakket bizi de çok etkiledi gerçekten hayatımda olmaz dediğim şey oldu boşanmaktan döndük bizdeEvlilikleri de olumsuz etkiledi lanet!
Ucuz atlattık şükür
Biz de sallandık. Ama şükür durulduk,iyiyizHakket bizi de çok etkiledi gerçekten hayatımda olmaz dediğim şey oldu boşanmaktan döndük bizde
Şükür canım ya amanEvlilikleri de olumsuz etkiledi lanet!
Ucuz atlattık şükür
Ay Allah korusunHakket bizi de çok etkiledi gerçekten hayatımda olmaz dediğim şey oldu boşanmaktan döndük bizde
O neydi gı ?'7' diyorum,başka bişey demiyorum
Net bişey bildiğimden değil.Ama var bişey. Araştırmak lazım.O neydi gı ?hatırlamıyorum neydi ?
Bizde çok şükür meg yoksa gerçekten seve seve başkası yüzünden ayrılmış olacaktık hemde gerçek olmayan bisey yuzundenBiz de sallandık. Ama şükür durulduk,iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?