- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.481
Allah sorsun hesabını pis cadılaraSeni en iyi ben anlarım biz boşanıyorduk kizzz şaka gibi en ufak problem yaşasam eşimle diycem ki anlaşamıyoruz şimdi benim günahıma girdi ayrılsak nasıl ödeyecekti bilmiyorum
Atıyor da o manada değil. Yemek kıskanıyor diyor,surat yapıyor,laf sokuyor diyor. Dilini bilmiyorum ki nasıl olcak o ?Yaaaa hemde ne durum dua et iftira atmıyor sana
Ben öbür tarafa bıraktım hesabımı o düşünsün artıkAllah sorsun hesabını pis cadılara
Atıyor da o manada değil. Yemek kıskanıyor diyor,surat yapıyor,laf sokuyor diyor. Dilini bilmiyorum ki nasıl olcak o ?
Rahat bırakmaz. Diğer oğlanlar hiç yanaşmıyor buna. Bizimki merhametli çok. Başka eve masraf edeceğime,iyileşince Tr kaçacağız inshallahBen öbür tarafa bıraktım hesabımı o düşünsün artık
Hayır adam inansa kavga gürültü olsa napacak tamam da niye aynı evdesiniz ayırsanız evi
Inşallah kuşum Allah sabredenin yanindadirRahat bırakmaz. Diğer oğlanlar hiç yanaşmıyor buna. Bizimki merhametli çok. Başka eve masraf edeceğime,iyileşince Tr kaçacağız inshallah
Çok ettim çok. Allah ne yazdıysa o zaten. İnshallah bundan sonrası iyi olacak. Hepimiz içinInşallah kuşum Allah sabredenin yanindadir
Ah sorma neler çektim,belli etmedim. Bi Tripli karamel bilir o günlerimi
Çok şükür bin şükür bu günümüze
İyi geceler canım ablam hoşgeldin.İyi geceler hanımlar ne habersiniz bakalım.
Sağol canimm iyiyim bebelerle uğraşıyorum:) üçüde bu saatte banyo istiyorlar:)
İyi geceler canım ablam hoşgeldin.
Çok şükür iyiyiz.
Sen nasılsın?
Sağol canimm iyiyim bebelerle uğraşıyorum:) üçüde bu saatte banyo istiyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?