Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Olsun öyle deme başımıza gelen herşey Allah'tan her şer de bir hayır her hayırda bir şer vardır canim
Ah sibel,ona öyle örnekler gördüm ki.Çevremden biri görünüşte herkesin imreneceği bir evlilik yapmıştı.İki yılda tüm eşyaları yenilemek filan her türlü imkan içindeydi.Sonuç yolsuzluk soruşturmaları ve suçsuz yere 2 çocukla ortalarda kalmış bir kadın
Allah hayırlısı neyse herkese onu nasip etsin inşallah...

Allah korusun boşuna dememişler çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz diye sonuçların ne olacağı hiç belli olmuyor senin hayır sandığın nelere sebep benim şer sandığım şeyde ne hayirlar var işte insanoğlu çok garip

Vallahi benim dediğim de vardır ama,1 yada 2yi geçmez.Şiddet varsa zaten çekene haketmiş derim.Herşeye katlanılır da ona asla.
Sesini yükseltmesini bile şiddet sayarım bir eşin.Ama kadın da aynı olmalı.Bazısı da yazık adamı eziyor.
Biri yazmış ki,"kpedere gideceğiz,balık alıp orda pişirecektik.Dedim ki aşkım pişirilmiş alalım,tamam dedi.
Benim adamda iş yokki,hemen tamam diyor,erkek dediğin yumruğu masaya vurur,pişireceksin kadın,işte o kadar der"
Bazılarına da iyilik yaramıyor,adam düşünmüş,gönlünü yapmış,kötü mü etmiş

Amin canım . 7 sene aynı evde. Sürekli laf sokan birini düşün inshallah bende kurtulurum
Onu dolu dolu 5 yıl yaşadım ben 3 aydır rahatım ancak benim vücudum niye böyle sanıyorsun hergun biyerim ağrıyor 3 ayda bel agrisi kol agrisi bacak agrisi diş agrisi sayilmaz baş agrisi daha ne diyeyim psikolojiyi saymiyorum en agirini yasadim artik benim beynimde gram bisey kalmıyor sildi dun ne yedim diye dakikalarca düşünüyorum ne diyeyim daha bende öyle derin etkiler bıraktı ki atlatamıyorum

Şiddet evet. Ama bazen üçüncü şahıslarda sebep olabilir. Ben kv yüzünden boşanacaktım

O kadar iyi anlıyorum ki seni . Allah bundan sonra fırsat vermesin inshallah.

Ahahahahah o da bi degisikmis beee valla biz sesimizi yukseltiriz ama bizim modumuz böyle kısık sesle konuşamayız hayatta komşularda bize diyormudur ne şiddetli evlilik diye laf aramızda bende pıstırdım biraz adamı

Kız sesini yükseltmek derken,birbirine bağırmak anlamında dedim.Yoksa bende yüksek sesliyim.Eşim bazen yavaş ol der,bende,benim dedem ezan okurken,mikrofonsuz bütün kasaba duyarmış,ben onların mirasçısıyım,elleşme bana derim

Biz de aynı mikrofon yutmus gibi konuşuruz kocamda öyledir ahahahahah bilmiyor ya kimse burda bizim huyumuzu anlaşamıyor diyebilirler ama biz paldır küldür bisey olsa o söyler ben söyler kenara geçip oturur hic bisey yokmuş gibi davranırız

Darısı başıma canım. İyi olsa vallahi canımı yesin. Her ara bozmaya çalışıyor hep ama . Bu sene gidemezsek,ben tek gidebilirim. O derece.
Seni en iyi ben anlarım biz boşanıyorduk kizzz şaka gibi en ufak problem yaşasam eşimle diycem ki anlaşamıyoruz şimdi benim günahıma girdi ayrılsak nasıl ödeyecekti bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…