- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.461
Ah sibel,ona öyle örnekler gördüm ki.Çevremden biri görünüşte herkesin imreneceği bir evlilik yapmıştı.İki yılda tüm eşyaları yenilemek filan her türlü imkan içindeydi.Sonuç yolsuzluk soruşturmaları ve suçsuz yere 2 çocukla ortalarda kalmış bir kadınOlsun öyle deme başımıza gelen herşey Allah'tan her şer de bir hayır her hayırda bir şer vardır canim
Ben 5 yıl sabrettim bu yıl edemedim denizim bilir detaylıca Allah büyükmüş ki kurtardı beni inşallah seni de canimmBende çok sabır varmış. Onu fark ettim. Aydınlandımkötü kalpli çok çok
Kız bide burnu bi büyük kıl aldırmıyor ama adam içmeye gidecek diye ödü kopuyor ahahahah seviyorda bide ikiside o ona kızmış öteki ona en son iyilerdi boşandıysa bile adam haklıdır kesinAy millette bi tuhafcidden
Allah korusun boşuna dememişler çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz diye sonuçların ne olacağı hiç belli olmuyor senin hayır sandığın nelere sebep benim şer sandığım şeyde ne hayirlar var işte insanoğlu çok garipAh sibel,ona öyle örnekler gördüm ki.Çevremden biri görünüşte herkesin imreneceği bir evlilik yapmıştı.İki yılda tüm eşyaları yenilemek filan her türlü imkan içindeydi.Sonuç yolsuzluk soruşturmaları ve suçsuz yere 2 çocukla ortalarda kalmış bir kadın
Allah hayırlısı neyse herkese onu nasip etsin inşallah...
Amin canım . 7 sene aynı evde. Sürekli laf sokan birini düşünBen 5 yıl sabrettim bu yıl edemedim denizim bilir detaylıca Allah büyükmüş ki kurtardı beni inşallah seni de canimm
Vallahi benim dediğim de vardır ama,1 yada 2yi geçmez.Şiddet varsa zaten çekene haketmiş derim.Herşeye katlanılır da ona asla.Bosannnnnn demek ne kolay dimi bende didim bir kaç kişiye ama dövmüş adam yerden yere vurmuş boşanma çek denmez hele bir kız vardı sinem falan bişeydi bir gelmiş aman öfke kin nefret kocaya adamın da bisey yaptığı yok bu kız fazla sinirli adam da en son resti çekmiş çıkmış gitmiş evden biz sen haksızsın diye diye bezdirdik en son haksızım dedi adamı arayıp kendini de ezdirmiyor ama gelmezse bekar arkadaşıyla içmeye gidecek ona da razı değil en son ben hastayım diyince koşa koşa gelmiş adam 3. Kattan kucağında indirmiş hastanede hic yoktan bir serum iğne yemişti ahahahahah sonra barismislardi
Onu dolu dolu 5 yıl yaşadım ben 3 aydır rahatım ancak benim vücudum niye böyle sanıyorsun hergun biyerim ağrıyor 3 ayda bel agrisi kol agrisi bacak agrisi diş agrisi sayilmaz baş agrisi daha ne diyeyim psikolojiyi saymiyorum en agirini yasadim artik benim beynimde gram bisey kalmıyor sildi dun ne yedim diye dakikalarca düşünüyorum ne diyeyim daha bende öyle derin etkiler bıraktı ki atlatamıyorumAmin canım . 7 sene aynı evde. Sürekli laf sokan birini düşüninshallah bende kurtulurum
Şiddet evet. Ama bazen üçüncü şahıslarda sebep olabilir. Ben kv yüzünden boşanacaktımVallahi benim dediğim de vardır ama,1 yada 2yi geçmez.Şiddet varsa zaten çekene haketmiş derim.Herşeye katlanılır da ona asla.
Sesini yükseltmesini bile şiddet sayarım bir eşin.Ama kadın da aynı olmalı.Bazısı da yazık adamı eziyor.
Biri yazmış ki,"kpedere gideceğiz,balık alıp orda pişirecektik.Dedim ki aşkım pişirilmiş alalım,tamam dedi.
Benim adamda iş yokki,hemen tamam diyor,erkek dediğin yumruğu masaya vurur,pişireceksin kadın,işte o kadar der"
Bazılarına da iyilik yaramıyor,adam düşünmüş,gönlünü yapmış,kötü mü etmiş
O kadar iyi anlıyorum ki seni . Allah bundan sonra fırsat vermesin inshallah.Onu dolu dolu 5 yıl yaşadım ben 3 aydır rahatım ancak benim vücudum niye böyle sanıyorsun hergun biyerim ağrıyor 3 ayda bel agrisi kol agrisi bacak agrisi diş agrisi sayilmaz baş agrisi daha ne diyeyim psikolojiyi saymiyorum en agirini yasadim artik benim beynimde gram bisey kalmıyor sildi dun ne yedim diye dakikalarca düşünüyorum ne diyeyim daha bende öyle derin etkiler bıraktı ki atlatamıyorum
Ahahahahah o da bi degisikmis beee valla biz sesimizi yukseltiriz ama bizim modumuz böyle kısık sesle konuşamayız hayatta komşularda bize diyormudur ne şiddetli evlilik diyeVallahi benim dediğim de vardır ama,1 yada 2yi geçmez.Şiddet varsa zaten çekene haketmiş derim.Herşeye katlanılır da ona asla.
Sesini yükseltmesini bile şiddet sayarım bir eşin.Ama kadın da aynı olmalı.Bazısı da yazık adamı eziyor.
Biri yazmış ki,"kpedere gideceğiz,balık alıp orda pişirecektik.Dedim ki aşkım pişirilmiş alalım,tamam dedi.
Benim adamda iş yokki,hemen tamam diyor,erkek dediğin yumruğu masaya vurur,pişireceksin kadın,işte o kadar der"
Bazılarına da iyilik yaramıyor,adam düşünmüş,gönlünü yapmış,kötü mü etmiş
O da var tabi.İnsan yuvasını yıkmakta istemez bir kendini bilmez yüzündenŞiddet evet. Ama bazen üçüncü şahıslarda sebep olabilir. Ben kv yüzünden boşanacaktım
Ben tamamen kestim canım irtibatı ölüme ölüsüne dedimO kadar iyi anlıyorum ki seni . Allah bundan sonra fırsat vermesin inshallah.
Çok çektirdi bana . Anlatsam .Bitmez ..O da var tabi.İnsan yuvasını yıkmakta istemez bir kendini bilmez yüzünden
Kız sesini yükseltmek derken,birbirine bağırmak anlamında dedim.Yoksa bende yüksek sesliyim.Eşim bazen yavaş ol der,bende,benim dedem ezan okurken,mikrofonsuz bütün kasaba duyarmış,ben onların mirasçısıyım,elleşme bana derimAhahahahah o da bi degisikmis beee valla biz sesimizi yukseltiriz ama bizim modumuz böyle kısık sesle konuşamayız hayatta komşularda bize diyormudur ne şiddetli evlilik diyelaf aramızda bende pıstırdım biraz adamı
Darısı başıma canım. İyi olsa vallahi canımı yesin. Her ara bozmaya çalışıyor hep ama . Bu sene gidemezsek,ben tek gidebilirim. O derece.Ben tamamen kestim canım irtibatı ölüme ölüsüne dedim
Sende bendensin ilk günden beri omrumden ömür yedi roman değil cilt cilt ansiklopedi olurÇok çektirdi bana . Anlatsam .Bitmez ..
Aynı durumdaymışız ya biz .Sende bendensin ilk günden beri omrumden ömür yedi roman değil cilt cilt ansiklopedi olur
Biz de aynı mikrofon yutmus gibi konuşuruz kocamda öyledir ahahahahah bilmiyor ya kimse burda bizim huyumuzu anlaşamıyor diyebilirler ama biz paldır küldür bisey olsa o söyler ben söyler kenara geçip oturur hic bisey yokmuş gibi davranırızKız sesini yükseltmek derken,birbirine bağırmak anlamında dedim.Yoksa bende yüksek sesliyim.Eşim bazen yavaş ol der,bende,benim dedem ezan okurken,mikrofonsuz bütün kasaba duyarmış,ben onların mirasçısıyım,elleşme bana derim
Seni en iyi ben anlarım biz boşanıyorduk kizzz şaka gibi en ufak problem yaşasam eşimle diycem ki anlaşamıyoruz şimdi benim günahıma girdi ayrılsak nasıl ödeyecekti bilmiyorumDarısı başıma canım. İyi olsa vallahi canımı yesin. Her ara bozmaya çalışıyor hep ama . Bu sene gidemezsek,ben tek gidebilirim. O derece.
Yaaaa hemde ne durum dua et iftira atmıyor sanaAynı durumdaymışız ya biz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?