- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.641
Banane yaaa
Ahaahahhaha hey Allam ya ilahiBanane yaaauyku mu bıraktınız sanki,kabus gördüm sizin yüzünüzden
Ateeeeş, kıpraaaaaş,aleeev,git başımdan meeeg,ateş seni çağırıyooooo
Eşim evde bu aralar fazla giremiyorum triplim arada bakınıp çıkıyorum çok sağol artık temelli gelince bol bol konisirix burdan hepinizo seviyorum kızlar :*Minik Duduklu Tencere minikim napıyosun?
Aminnn canımın ici inşallah en büyük dileğim bu Allah'tan önce sağlık huzur lutfederse Nasip ederse hayırlı sağlıklı evlat inşallah aminnnnn@tuzsuz_ruh canım arkadaşım sana da Rabbim bir daha yaşatmasın o olayı
Evinde eşinle inşallah Allahım nasip ederse yavrunla sağlıklımutlu huzurlu yılların olsun
Marlanın çeyizini önden göndericez,valiz yetişmiyo çılgın hatuna
Ben de taşınıcam yanına zaten
hayırdır nereye daşınıyon senBen de sığarmıyım abla,uyku tulumum var zati,kıvrılır yatarım köşede :)))
Amaniin bi de bunlar tutturdular akabaylan bi ateş muhabbeti,bişey deeseeem didim,hadi sabır didim,ama kabus gördüm nerdeyse,bide sabaanan diyo ki kalk OBAAmeg bi git düdük öttürüp durma başımda uykum vayyyy zabanin köründe ne yapcam kalkip
keleş abla didi,cakuzi didi,otel mi ne varmışhayırdır nereye daşınıyon sen
Hava buz ateşte kesmiyo artık çadırları kaldırıp da napcakmis bizi uyku daha guzelAmaniin bi de bunlar tutturdular akabaylan bi ateş muhabbeti,bişey deeseeem didim,hadi sabır didim,ama kabus gördüm nerdeyse,bide sabaanan diyo ki kalk OBAA
baaane,uyudum bile o derkene
Bi cakuziye değiştin yani bozikeleş abla didi,cakuzi didi,otel mi ne varmış
Kız yok,bide bişiiiler öğretiyo filan,akabada iyi kaptı hakkını yemiyim,bişeyler de yidiler mi konuşurken onu bilemedim,kafama yorgan çektiydimHava buz ateşte kesmiyo artık çadırları kaldırıp da napcakmis bizi uyku daha guzelduydum o konuşmaları kıpraşık falan sayikliyorlardi hic demiyorlar ki bunlar uyur sibelin beli agriyor kız uyuyamaz falan ama nerdeee
Meg bize de yapsın o zaman obadaBi cakuziye değiştin yani bozi
Yok yok ben bile bulamadım bisiler de aç kaldım meg ne varsa yimiş yimiş sonrada tumba yatak gitti yattı bak tabi uyur tok karnına nolcek biz aç kaldikKız yok,bide bişiiiler öğretiyo filan,akabada iyi kaptı hakkını yemiyim,bişeyler de yidiler mi konuşurken onu bilemedim,kafama yorgan çektiydim
Sonra baktım çatal kaşık sesleri,akaba sofra hazırlıyor,sonra M M e g sildi süpürdü yattı galiba
,sofrada pek bişey yoktu kalktığımda
Meg bize de yapsın o zaman obada
Kız gel kulağının dibindeYok yok ben bile bulamadım bisiler de aç kaldım meg ne varsa yimiş yimiş sonrada tumba yatak gitti yattı bak tabi uyur tok karnına nolcek biz aç kaldikben bide diyetteyim zati
Kabul yapsın bize de bizim neyimiz eksik
Cakuzi diye bi legen koymasın bir de ortayaYok yok ben bile bulamadım bisiler de aç kaldım meg ne varsa yimiş yimiş sonrada tumba yatak gitti yattı bak tabi uyur tok karnına nolcek biz aç kaldikben bide diyetteyim zati
Kabul yapsın bize de bizim neyimiz eksik
Tamam hadi gelKız gel kulağının dibindeçalalım,kalksın bize bişeyler hazırlasın,o çalarken iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?