Yafrukurtlar toplanıyor :)))

@tuzsuz_ruh canım arkadaşım sana da Rabbim bir daha yaşatmasın o olayı
Evinde eşinle inşallah Allahım nasip ederse yavrunla sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun
Aminnn canımın ici inşallah en büyük dileğim bu Allah'tan önce sağlık huzur lutfederse Nasip ederse hayırlı sağlıklı evlat inşallah aminnnnn

meg bi git düdük öttürüp durma başımda uykum vayyyy zabanin köründe ne yapcam kalkip
Amaniin bi de bunlar tutturdular akabaylan bi ateş muhabbeti,bişey deeseeem didim,hadi sabır didim,ama kabus gördüm nerdeyse,bide sabaanan diyo ki kalk OBAA
baaane,uyudum bile o derkene

Amaniin bi de bunlar tutturdular akabaylan bi ateş muhabbeti,bişey deeseeem didim,hadi sabır didim,ama kabus gördüm nerdeyse,bide sabaanan diyo ki kalk OBAA
baaane,uyudum bile o derkene
Hava buz ateşte kesmiyo artık çadırları kaldırıp da napcakmis bizi uyku daha guzel duydum o konuşmaları kıpraşık falan sayikliyorlardi hic demiyorlar ki bunlar uyur sibelin beli agriyor kız uyuyamaz falan ama nerdeee

Kız yok,bide bişiiiler öğretiyo filan,akabada iyi kaptı hakkını yemiyim,bişeyler de yidiler mi konuşurken onu bilemedim,kafama yorgan çektiydim
Sonra baktım çatal kaşık sesleri,akaba sofra hazırlıyor,sonra M M e g sildi süpürdü yattı galiba
,sofrada pek bişey yoktu kalktığımda
Bi cakuziye değiştin yani bozi
Meg bize de yapsın o zaman obada

Yok yok ben bile bulamadım bisiler de aç kaldım meg ne varsa yimiş yimiş sonrada tumba yatak gitti yattı bak tabi uyur tok karnına nolcek biz aç kaldik ben bide diyetteyim zati
Kabul yapsın bize de bizim neyimiz eksik

Yok yok ben bile bulamadım bisiler de aç kaldım meg ne varsa yimiş yimiş sonrada tumba yatak gitti yattı bak tabi uyur tok karnına nolcek biz aç kaldik ben bide diyetteyim zati
Kız gel kulağının dibinde çalalım,kalksın bize bişeyler hazırlasın,o çalarken iyiydi

Cakuzi diye bi legen koymasın bir de ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…