- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.681
Bana da oluyor oEvet yine tekrar
O neydi gıiiiiiiiii
❤❤❤ elimde olan bunlar bol bol gönderiyorum :)))
❤❤❤ elimde olan bunlar bol bol gönderiyorum :)))
Cıks,vazgeçtimEderim valla
AhahahahahaCıks,vazgeçtimbasenlerin biraz geniş,döt biraz daha incelmeli,diyete devam soul
Ahahahahaha
O neydi gıiiiiiiiii
Banane yaaauyku mu bıraktınız sanki,kabus gördüm sizin yüzünüzden
Ateeeeş, kıpraaaaaş,aleeev,git başımdan meeeg,ateş seni çağırıyooooo
meg bi git düdük öttürüp durma başımda uykum vayyyy zabanin köründe ne yapcam kalkip
Amaniin bi de bunlar tutturdular akabaylan bi ateş muhabbeti,bişey deeseeem didim,hadi sabır didim,ama kabus gördüm nerdeyse,bide sabaanan diyo ki kalk OBAA
baaane,uyudum bile o derkene
Hava buz ateşte kesmiyo artık çadırları kaldırıp da napcakmis bizi uyku daha guzelduydum o konuşmaları kıpraşık falan sayikliyorlardi hic demiyorlar ki bunlar uyur sibelin beli agriyor kız uyuyamaz falan ama nerdeee
Kız yok,bide bişiiiler öğretiyo filan,akabada iyi kaptı hakkını yemiyim,bişeyler de yidiler mi konuşurken onu bilemedim,kafama yorgan çektiydim
Sonra baktım çatal kaşık sesleri,akaba sofra hazırlıyor,sonra M M e g sildi süpürdü yattı galiba
,sofrada pek bişey yoktu kalktığımda
Meg bize de yapsın o zaman obada
Yok yok ben bile bulamadım bisiler de aç kaldım meg ne varsa yimiş yimiş sonrada tumba yatak gitti yattı bak tabi uyur tok karnına nolcek biz aç kaldikben bide diyetteyim zati
Kabul yapsın bize de bizim neyimiz eksik
Kız gel kulağının dibindeçalalım,kalksın bize bişeyler hazırlasın,o çalarken iyiydi
Cakuzi diye bi legen koymasın bir de ortaya
Tamam hadi gel
Hadi ,bak uyuyo daha
MEEEEEEEEG kaaaaaalk
Hayatımda gördüğüm en cesur KK üyesi
Dötüne güvenen borazancıbaşı diye boşuna dememişler
Sen hüniş görmedin daha,obayaAhaahahhaha Duzsuz ve Yosun,hunileriniz kafalarınızda dimi,üşütmeyin daha fazlaa ooyyyy
Gördüm görmemek mümkün değildi
Aha tam bizim Duzsuzla Yosun ya işte bunlar
Bu var :)
Ay Nolmuş hiç mi görmedinizzGördüm görmemek mümkün değilditirbiyisiz Soul ahahaha
Amannnn elektrikli hemde
Bu var :)
Tam bulmuşum yaniii anlaştık ozamanAha tam bizim Duzsuzla Yosun ya işte bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?