- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.661
Sen burda napıyosunnHava buz ateşte kesmiyo artık çadırları kaldırıp da napcakmis bizi uyku daha guzelduydum o konuşmaları kıpraşık falan sayikliyorlardi hic demiyorlar ki bunlar uyur sibelin beli agriyor kız uyuyamaz falan ama nerdeee
Cakuzi diye bi legen koymasın bir de ortaya
Pardon daSen burda napıyosunn
ahaha alemsin yosun kokulum.
Ooo madam,hoşgeldin,nerelerdesiniz sen acabaNasılsıniz güzellikler
Ben böyle konuşmanın ta ortasına her zaman damlayan My SouL'um cınıııımmPardon dasen kimsiniz bağyan
Size 12 seans epilasyon yazıyorum
Ay tövbe,yüreğime inecekBen böyle konuşmanın ta ortasına her zaman damlayan My SouL'um cınıııımm
Ay tövbe,yüreğime inecek
Emojilerinde pek bi şekermiş
Çikilçikiiiil
Hosbuldumm canim buralardayım aslında takipteyim diyelim pek yazmıyorum.Ooo madam,hoşgeldin,nerelerdesiniz sen acaba
İyiyim canım,takılıyoruz buralarda,iş yapıyorum bir taraftan,kardeşime misafir gelecek,sarma sarıyorum ona.Hosbuldumm canim buralardayım aslında takipteyim diyelim pek yazmıyorum.
Nasılsın yosunum?
Emojilerinle tehdit edersen bi daha buraya da uğramaz,sakın HAAAAAA@tuzsuz_ruh buraya gelmesin benim topiğime gelsin
Ederim vallaEmojilerinle tehdit edersen bi daha buraya da uğramaz,sakın HAAAAAA
Zaten zayıflaya zayıflaya kaybolcaanız,şu anda seni göremiyorum mesela,yeter bu kadar,yiyin gaari@tuzsuz_ruh buraya gelmesin benim topiğime gelsin
Bunu bir iltifat olarak kabul ediyorumZaten zayıflaya zayıflaya kaybolcaanız,şu anda seni göremiyorum mesela,yeter bu kadar,yiyin gaari
Amin inşallah isteyen herkese hayırlı evlat versın Rabbim.kolay gelsin canisi kardeşin yakın demek ki cnm ne güzel :)İyiyim canım,takılıyoruz buralarda,iş yapıyorum bir taraftan,kardeşime misafir gelecek,sarma sarıyorum ona.
Profilindeki de nasıl şirin öyle,Allah aynısından versin sana
O neydi gıiiiiiiiiiEderim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?