- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.721
Canım başın sağolsun,hayırlısıyla gidin gelin inşallah;(Kızlar halam vefat etmiş
Ani kalp krizi dediler ;(
Eşimi bekliyorum yola çıkacağız haber vereyim dedim
ALLAHA EMANET OLUN
Başımız sağolsun canımın ici Allah rahmet eylesin dikkat edin kendinizeKızlar halam vefat etmiş
Ani kalp krizi dediler ;(
Eşimi bekliyorum yola çıkacağız haber vereyim dedim
ALLAHA EMANET OLUN
Sen burda napıyosunn
@tuzsuz_ruh buraya gelmesin benim topiğime gelsin
Hayır birkaç saatliğine gittim geldim bir de ne göreyim soul pesimden baskına gelmiş bide bize popisini göstermiş arti memisleri o da yetmemiş bize huni getirmiş ben onu takarmiyim acaba benimki taşlı tuşlu bisey olmalı parim parim parlamalı yoksa kabul etmem kiAhaahahhaha Duzsuz ve Yosun,hunileriniz kafalarınızda dimi,üşütmeyin daha fazlaa ooyyyy
Kız sizi aç bırakıyo amaa,kendi yiyo galibaHayır birkaç saatliğine gittim geldim bir de ne göreyim soul pesimden baskına gelmiş bide bize popisini göstermiş arti memisleri o da yetmemiş bize huni getirmiş ben onu takarmiyim acaba benimki taşlı tuşlu bisey olmalı parim parim parlamalı yoksa kabul etmem ki
Bende öyle düşünmeye başladım artıkın denizim baksana bingil bingil
Topiğinizde ince numarası yapıyo di miBende öyle düşünmeye başladım artıkın denizim baksana bingil bingilgöz dolduruyor ekranda
Kimmiş oŞu obayı ıssız bulmuşken duygularımı haykırayım,bunu yapmayı hep istemişimdir
Duyaaanlaraaaaaa duuuymayanlaraaaaa
Soranlaraaaaaa sooormayanlaaraaaaa
Ben onuuuu seviyooooruuum çooook
Seviiiyoooruuum seviyorum seviiiiiyoooruuuuuuuum
Hee 53 kıloyum diyoTopiğinizde ince numarası yapıyo di mi
Sadece benim açıkta gördüğüm bölge o kadar vardır benceHee 53 kıloyum diyo
Kesin kandırdı bizi o zamanSadece benim açıkta gördüğüm bölge o kadar vardır bence
Yarın topikte çaktırmadan incele...Kesin kandırdı bizi o zaman
Tartiya güzel bakarım artık popişini mı koyup çekiyor sadeceYarın topikte çaktırmadan incele...
Ewettttt
Tuzsuz kamera kayıtlarını gösterirsin artık topikteEwettttt
Tuzsuz kamera kayıtlarını gösterirsin artık topikte
Yaw saat daha beş çıkışa 1 saat kaldı iyice gerildim ben ya bitsin artık ewime gideyim yaBak itiraf etti denizzzz
Sericem çarşaf çarşaf hepsini önüneTuzsuz kamera kayıtlarını gösterirsin artık topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?