- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.741
Pehhhhh 1 saatmi hava kararıyor 5 e kadar calisiyon işte neyine yetmiyo ki bu patronunYaw saat daha beş çıkışa 1 saat kaldı iyice gerildim ben ya bitsin artık ewime gideyim ya
Bizce çıkabilir,donar yoksa giderken,zaten k..ta yok başta yokPehhhhh 1 saatmi hava kararıyor 5 e kadar calisiyon işte neyine yetmiyo ki bu patronun
Bizce çıkabilir,donar yoksa giderken,zaten k..ta yok başta yok
hakket cıbıl cıbıl dolasiyo
Bu soul gelirse kaç hacı bak ona gore görürde yakalarsa keser valla bizi
Napiim kızım çalışmayınca nası vakit geçiricem ki ben
Kız şişko olcan yakında haaaa yine fazlNapiim kızım çalışmayınca nası vakit geçiricem ki ben
Önceden habire kıymalı makarna yapardım işten gelince
Triplimelek Megi bilir
Ben hamur işi hiiççç sevmem kiiiKız şişko olcan yakında haaaa yine fazl
yalaaanBen hamur işi hiiççç sevmem kiiiYaparım ama yemem
Bunları kaynana mı yaptın,bu derzler biyaz,seninkiler renkliydiNapiim kızım çalışmayınca nası vakit geçiricem ki ben
Önceden habire kıymalı makarna yapardım işten gelince
Triplimelek Megi bilir
Senin gördüğün derzleri koyu renk olan Mayami'deki evin mutfağı.yalaaan
Bunları kaynana mı yaptın,bu derzler biyaz,seninkiler renkliydi
Hımmm,Alaska olduğu baya belli,karlı biyazlıSenin gördüğün derzleri koyu renk olan Mayami'deki evin mutfağı.
Bu beyaz derzli olan Alaska'daki şimdiki evin mutfağı Yosunum.
Ben de soule mesaj yazıyodum,tuzsuzu litfen aldığın yere bırak diye:))İyi geceler:))Yatiyom iyi geceler kuzular regl oldum karnım ağrıyor akaba nerde gelmedi bugün hic
A evet gelmedi bugün ya,ben uyuyordur dedim ama öglenden sonra gelirdi hepYatiyom iyi geceler kuzular regl oldum karnım ağrıyor akaba nerde gelmedi bugün hic
SelamlarA evet gelmedi bugün ya,ben uyuyordur dedim ama öglenden sonra gelirdi hepAkaba
Neredesin sen canım ya, @tuzsuz_ruh ta merak etti seniSelamlar
Babam rahatsızlanmış dün geceNeredesin sen canım ya, @tuzsuz_ruh ra merak etti seni
Ya,çok üzüldüm canım,çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin inşallahBabam rahatsızlanmış dün geceaklım gitti duyunca. Uzaktayım da. Hiç halim yoktu tüm gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?