Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Hayırdır ne mahkemesi öyle,ciddi bir durum yoktur inşallah..
Kaldırımda araba çarptı bana. Ameliyat oldum,türlü komplikasyonlar oldu. Onun davası sürüyor. İyileşemiyorum da. 6 ayımız çöp . Daha da ne kadar sürecek belli değil. Hayati tehlikem olduğu için bir sürü raporlar uğraş,dur.

Çok geçmiş olsun haberim bile yoktu bundan,şimdi nasılsın peki..
İnşallah dava hemen sonuçlanırda sende bu sıkıntıdan kurtulursun..

Çok geçmiş olsun haberim bile yoktu bundan,şimdi nasılsın peki..
İnşallah dava hemen sonuçlanırda sende bu sıkıntıdan kurtulursun..
Çok sağol şekerciğim iyi değilim pek. Dizim kütük gibi. Bükülmüyor tam. Pıhtı da ayrıca 28 Aralıkta bitecek inshallah

Bağ koğuğu zordur benim bilekte vardı ameliyat oldum hatta..
Türkiye'ye gitme şansın yokmu peki..
Uçakların koltuk mesafesi az ya,diz araya girmez. 80 Derece bükülüyor dedi dr ama. Bence o kadar yok. Ancak acil çıkış kapısı boşluk olan uçak olursa mümkün. Kırık olan bir arkadaş iyileşti şükür,benim diz taş kütük bildiğin

Gitme şansın varsa ön koltuklar olur önü boş daha rahat olur senin için..
Mutlaka iyileşir dizin karamsarlığa kapılma lütfen..

Gitme şansın varsa ön koltuklar olur önü boş daha rahat olur senin için..
Mutlaka iyileşir dizin karamsarlığa kapılma lütfen..
6 aydır bu durumda . Ameliyat olalı da 4 ay oldu. Yarım yılımı yarım insan olarak geçirdim. İyi ki obaya çağırdı beni Meg :) psikolojim düzeldi biraz. Gideceğimiz zamana kadar iyileşir belki biraz daha

6 aydır bu durumda . Ameliyat olalı da 4 ay oldu. Yarım yılımı yarım insan olarak geçirdim. İyi ki obaya çağırdı beni Meg :) psikolojim düzeldi biraz. Gideceğimiz zamana kadar iyileşir belki biraz daha

Yarım insan olarak düşünme lütfen,herşeyin bir çaresi vardır emin ol..
Mutlaka düzelecek dizin sen yeterki moralini bozma olurmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…