- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.821
Sağol kuzum her defasında içersem bir hap kesmiyor sonrakinde böyle böyle bir gün sabredeyim diyorum işte gece 3.5 da yattımAyy geçmiş olsun sibeeel, sıcak su torbası mı koysaydın acaba,ilaç almıyormusun canım,benim de ağrımasa bari,bir de bugün evden çıkmak zorundayım
İyiyimm canımm, regl kötü mü geçiyorAstaaaaaauykusuz sen nabersin
Yatak döşek desem yada iki büklümİyiyimm canımm, regl kötü mü geçiyor
OoooooYatak döşek desem yada iki büklüm
Yaaa aynen öyle daha pazara gitmem lazım yarın yemekli misafir var bugünden hazırlık falan fişman bittim benOooooo
Meggggg düttürü düt bu ne yaaaaa gece 3.5 da uyudum diyom sanaaaaaahastası var yaşlısı var yiterrr
Bugün cuma daha da enerjiğim ve daha fazla kamp yapmak istiyorum doğa ile baş başa bırakın beniiii
Bugünde sus be gadinnn başımı yidinBakk halaa yatıyo tembel izci
Ya benim işim buuu,bekçiyim ben
Geçmez o istediği zaman geçer neler denedim kaç yıllardır olmayınca olmuyor hani evlenince geçerdi ahahahahhaSibılım sıcak su torbası koysan karnına azıcık keser ağrıyı bilyosun.
Ne pişiricen yarına?
Yarın tatil diye dimi köftehor seniiiBugün cuma daha da enerjiğim ve daha fazla kamp yapmak istiyorum doğa ile baş başa bırakın beniiii
Obadan uzaklaşma yafrukurt yoksaaa..Bugün cuma daha da enerjiğim ve daha fazla kamp yapmak istiyorum doğa ile baş başa bırakın beniiii
Aynen bak yemeğimi bile kendim yapıcam kampta kimseyi istemiyorumYarın tatil diye dimi köftehor seniii
Anammmm ayıya gelll
Ben gelmicem zaten yarın misafir var yemek yapicamAynen bak yemeğimi bile kendim yapıcam kampta kimseyi istemiyorum
Balıkta tutarımoh mis gibi beslenme şekli iştee doğa ile iç içe.
Ben bu kamp olayını sevdim.
Izmir köfteBugünde sus be gadinnn başımı yidin
Geçmez o istediği zaman geçer neler denedim kaç yıllardır olmayınca olmuyor hani evlenince geçerdi ahahahahha
Tamam yarınki menü
Tarhana yada mercimek çorbası
Fırında izmir kofte
Pirinç pilavı
Keskek
Birde yapabilirsem aşure yapicam
Kim ben miii hayatta onları alıp yapmam kendim yaparım herseyini ben canoIzmir köfte
Menü süper.
Aşureyi şu doktor ötker efendininkinden alıp yapsana,ya da pak maya markasınınki de çok başarılı bak.
Seninde ne bitmez misafirin var anamBen gelmicem zaten yarın misafir var yemek yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?